Hodnocení lekce

Lekce 2 – Had

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

16. září 2024 11:51

Mám svého hada 😆 pecka! A doma nadšený dítě, kterému jsem to musela pouštět pořád dokola.
Super praktická ukázka. Díky



16. září 2024 12:36

Programování hry bylo zábavné a bavilo mě to. Uvidět něco funkčního jako příklad výsledku programování mi určitě pomohlo s motivací.
Jedinou nepříjemností bylo občasné přílišné nadšení koučů. Většinou to bylo hezké a pozorné, ale občas chtěli pomoc příliš rychle, takže nebyl čas se nad danou problematikou zamyslet. Ale stávalo se to minimálně.
Nepochytila jsem úplně vše, ale to bylo spíš způsobeno množstvím informací - čemuž se nejspíš nedá vyhnout. Kurz mi ale udělal představu o existenci určitých prvků. S trochou snahy, času a zopakování doma by tudíž nebyl problém ani v tomto ohledu.



16. září 2024 13:12

Všechno bylo v pohodě, had byl velice zajímavý první program ,byla k tomu i pěkná teorie a zpracování bylo fajn. :)



16. září 2024 20:34

V lekce 2 jen trochu jsem rozuměla. Pro mě byla lekce těžká. Protože byla jsem už unavená po odpoledne. Když potřebovala jsem, pomohli mi kouči. A moc jim děkuji, a lektorovi taký.



17. září 2024 11:52

Dozvěděla jsem se na workshopu spoustu informací, bylo toho na mě příliš, ale ráda bych se programovat naučila a chtěla bych se proto zúčastnit připravovaného kurzu naruby. Koučové byli úžasní, vždy pomohli.



17. září 2024 14:50

Odpolední část mi už přišla těžší. Programování jsem (kromě pár věcí z HTML) viděl na workshopu poprvé. V odpolední části už bylo pár složitějších věcí a já jsem se přistihl, že už v podstatě opisuju to, co lektor píše na obrazovce, takže jsem si vlastně z té odpolední části moc neodnesl, ale určitě by to bylo lepší, kdybych si doma pročetl celé podklady.
Dal bych ke zvážení, jestli je potřeba na hodině tu hadí hru dokončit. Možná, kdybychom dostali poslední dva kroky třeba za domácí úkol, byl by prostor se v tom na hodině trochu víc povrtat.
Ale jinak mám všechno uloženo a postupně se tím probiram a přicházím na to, na čemu jsem neporozuměl. Podklady ke kursu jsou fakt moc pěkné zpracované. Takže kurs hodnotím velmi pozitivně jako celek :)



19. září 2024 23:41

Občas jsem nestíhala, ale to je u mě normální. Během lekce se mi v hlavě honilo hodně otázek, které vždy zodpověděl buď kouč nebo lektor. Všechno bylo přiměřené - tempo, náročnost výkladu, přestávky :)
Vynikající je pepírkový systém, my nechápající a nevěřící tak můžeme zůstat skryti a neprudit dotazy celou skupinu, ale jenom ty chudáky kouče, kteří jsou zrovna blízko.
Za mě by bylo by super, kdybychom si na úvod vysvětlili, která kombinace co znamená (třeba == vs = atp.) Nebo by to mohlo být někde bokem na papíru, stejně jako ten tahák na klávesnici (díky za něj!)
celá lekce byla místy docela náročná, ale přiměřeně, vlastně díky tomu nikde nebyla hluchá místa, protože se buď něco psalo, nebo vysvětlovalo... nebo se řešil error.
11/10 předčili jste moje očekávání.



20. září 2024 11:42

Poobedná lekcia bola už náročnejšia. Myslím, že som pobrala základ a po prečítaní si dostupných materiálov z lekcie by som sa v tom celkom orientovala. Lekcia bola pre mňa náročnejšia hlavne z dôvodu množstva nových informácií, ktoré som nie vždy stihla v poobednej mozgovej hmle spracovať :D ale tak ako som písala, dostupné materiály tento problém vyriešili :-)
Ešte raz ďakujem za super deň nabitý množstvom nových informácií :-)



22. září 2024 15:54

Druhá část workshopu byla určitě zajímavější než první. I přesto že to bylo spíš o tom co s programováním jde a ne přímo se detailně učit jak na to. Nicméně supr pocit si naprogramovat hru.