Hodnocení lekce

Lekce 1 – Úvod do Pythonu

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

16. září 2024 11:49

Ahoj, bylo to super, stíhala jsem vše a pokud jsem se někde zasekla, pak byli poblíž koučové. Jen bych ráda pochopila-proč, co, jak...souvislosti. Takže chci pokračovat dál na kurzu naruby.



16. září 2024 12:23

Vše proběhlo dobře. Jako předvedení programování to bylo dobré.



16. září 2024 13:12

Ahoj,

ano, stíhala jsem.
Všemu jsem rozuměla, přednáška byla pěkně orientovaná.
Lekce pro mě byla tak akorát/lehká.
Když jsem potřebovala, tak mi kouč pomohl.
Nenapadají mě body ke zlepšení. :)
Nemám žádných otázek.
Kritika není nutná, za mě doopravdy pěkný začátek. Děkuji.



16. září 2024 20:27

V úvodu do Pythonu, všemu jsem rozuměla. Lekce pro mě byla lehká. Když jsem potřebovala, pomohli mi kouči. Ale jsem začátečníce, a nestíhala jsem psat na klávesnici.



16. září 2024 20:27

Na workshop jsem se prihlasila ikdyz mam za sebou Python kurzy, ale chtela jsem si porovnat svuj progress v prubehu cca 2 let, kdy na sobe pracuji. Takze kurz pro me byl lehky, coz ale nic nemeni na tom, ze byl super. Petr Viktorin nikdy nezklame. Je velmi ochotny a vytrvale nadseny, coz se projevuje i na jeho kurzech. Ostatni kouci jsou velmi kompetentni a kvalita je na vysoke urovni. Chybelo mi snad jen obcerstveni, protoze pokud je clovek nekde cely den mimo svoji beznou komfortni zonu, je lepsi, kdyz je v dizpozici alespon nejake drobne obcerstveni od organizatoru. Kava a caj byla skvela, takze co se tyka napoju bylo vsechno super. Dekuji a tesim se na dalsi akce, urcite zustavam v komunite Pyladies, ve ktere se citim velmi dobre a produktivne.



17. září 2024 11:47

Dozvěděla jsem se na workshopu spoustu informací, bylo toho na mě příliš, ale ráda bych se programovat naučila a chtěla bych se proto zúčastnit připravovaného kurzu naruby. Koučové byli úžasní, vždy pomohli.



17. září 2024 14:45

Dopolední část jsem stíhal velmi dobře. Šlo o základní poznatky, které byly podrobně vysvětleny. Líbilo se mi, že na hodině byl prostor i na detaily. Možná to bylo tím, že jsem stihl ještě doma projít několik podkladů, které byly mimochodem velmi hezký zpracované. Ke konci u složitějších témat jsem se už trochu ztrácel, ale nic, co by se nedalo dohnat samostudiem. Kouči byli super, vždycky mi pomohli.

Jediné, co bych změnil, bylo asi použití papírků - člověk fakt nestíhá myslet na to, jestli má zelený papírek dole nebo nahoře.



19. září 2024 23:48

Popravdě druhá část dne přehlušila svojí náročností dopolední výuku tak, že si vůbec nepamatuju co jsme dělali. Celkově to bylo intenzivní, ale na tak moc aby to člověka odradilo od učení.
Koučové byli příjemní, ochotní a hlavně trpěliví.



20. září 2024 11:34

Doobedná časť bola pre mňa úplne na pohodu. Všetko som stíhala a všetkému rozumela, teda aspoň mám z toho taký pocit :D Lekcia bola jednoduchá aj vďaka koučom, ktorý ochotne vždy všetko vysvetlili a pomohli :-)
Ďakujem :-)



22. září 2024 15:51

Ahoj, dopolední část workshopu pro mě byla spíše opakováním, protože jsem určité základy znal z dřívějška ( z aplikace Sololearn), nicméně i přesto jsem se dozvěděl pár zajímavých věcí. Ze začátku byl asi nejkomplikovanější příkazový řádek u jehož postupu jsem se trochu ztratil. Jinak se mi kurz líbil jak obsahem tak i rychlostí.