Hodnocení lekce

Lekce 1 – První program

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

8. října 2024 21:26

Úplná pecka, lektoři jsou trpěliví a nápomocní palec nahoru



9. října 2024 10:20

Stihala jsem, rozumela. Hlavne protoze jsem na lekci mrkla doma, jak bylo v instrukcich. Tim padem byla pro me lekce i lehka.
Vsichni byli moc ochotni, napomocni. Moc se mi u vas libilo:)
Trosku kritiky - prubeh hodiny nebyl uplne hladky, ale to bude tim, ze to byla prvni lekce, kdy se kontroluje, jestli mame vsechno nainstalovany atd.. kdyby zucastneni byli pripraveni podle vasich instrukci, tak by to bylo asi jednodussi:) I kdyz podle me byly instrukce z vasi strany jasne.. uvidime pristi tyden, tesim se:)



10. října 2024 14:27

Napiš nám, jak se ti dnešní sraz líbil.
LÍBÍL (byť píšu s prodlevou a sraz nebyl dnes), děkuji.

Stíhala jsi?
ANO, většinu času. Pokud ne, pomohl červený lístek.

Rozuměla jsi všemu? Pokud ne - čemu?
ANO, v danou chvíli jsem rozuměla, něco rychleji, něco pomaleji.

Byla pro Tebe lekce moc těžká/lehká/akorát?
STŘEDNÍ, lekce byla ve svižném tempu a nahuštěná. Úkoly ukáží, kolik toho v hlavě reálně zůstalo. Nejsem si jistá, zda bych tímto tempem pobrala celý kurz.

Když jsi potřebovala, pomohl Ti kouč?
ANO, viděl a též pomáhal červený lístek.

Můžeme něco vylepšit?
MOŽNÁ, ten žlutý lístek na jméno. Netušila jsem kam s ním, na stůl, na notebook, ...? Nakonec mi přišlo, že vyšuměl.

Chceš se nás na něco zeptat?
ZATÍM NE, nenapadá mne nic, kde bych nevěděla odpověď, nebo kde odpověď hledat.

Chceš nás zkritizovat? Jen do toho!
NE, nemám důvod pro kritiku, ale líbí se mi odvaha se na ni takto napřímo zeptat.:-)



11. října 2024 13:57

Ahoj,
první lekce se mi líbila, velmi pozitivně hodnotím provázanost s online materiály, takže to, co prezentujete, si může člověk otevřít průběžně i na svém PC a případně s k nějakému kroku například vrátit, kdyby nestíhal.

První lekce byla poměrně lehká, a to hlavně z toho důvodu, že jsem měla možnost se na ni předem připravit ze zaslaných materiálů. I když jsem v podstatě s příkazovým řádkem pracovala poprvé v životě (a to nemluvím o Pythonu :)), tak vše bylo jasné.

Jediné, co by myslím zlepšilo plynulost prví lekce, a také vám by ulehčilo spoustu práce, by bylo, kdyby měli všichni stažené potřebné soubory a techniku nachystanou dle instrukcí. Možná bych tedy na vašem místě v úvodním e-mailu více zdůraznila, že na první lekci by měl člověk přijít tak, aby byl schopen hned otevřít program a fungovat. Samozřejmě, že někdo může mít se stažením nějaký problém, ale myslím, že v případě jednotlivců se s tím už dá lépe pracovat. Takže mi vás bylo trošku líto, že spoustu času zabraly tyto organizační nedostatky a zdržení. Ale to se nikdy nevychytá na 100 % :).

Jinak super - atmosféra, nápad, prostory,... Těším se na příště a díky! :)



12. října 2024 13:11

Stíhala jsem, jsem ráda za doporučení kouknout na lekci dopředu, ušetřilo mi to čas při instalaci pythonu a editoru v hodině.
Rozuměla jsem všemu, velmi kladně hodnotím, že když nám něco nešlo, vždy někdo přispěchal na pomoc, kouč mohl pokračovat dál nebo se také někomu věnovat.
Těším se na další lekce. :)



13. října 2024 12:30

Ahoj, díky za kurz a že to děláte a pomáháme nám. Pár tipu bych v ráda poskytla. Trochu organizovanejsi výklad a pomalejší. Slovenština není nejlepší ale rozumíme, jen právě proto by bylo lepší pomalejší tempo. Dát nám po každém úkolů trochu víc času na zkoušení a cokoli se řekne tak nám to i ukazat. Koučové byli skvělí, prostředí taky.