Hodnocení lekce

Lekce 1 – Instalace

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

2. října 2024 18:21

Ano, ano, lehká (nastudovala jsem si ji dopředu), ano, ne, ne, ne

Pája



2. října 2024 19:19

V první lekci jsem stíhala, protože jsem si doma prošla materiály, jinak by to na mě bylo asi trochu rychlejší. Takže lekce pro mě byla akorát, všichni lektoři byli moc fajn, nemám co vytknout :)



2. října 2024 22:51

Ano.

Proč používáme virtuální prostředí chápu více než před lekcí, plně ale rozhodně ne. Nicméně nemyslím, že tohle porozumění je nutné k další práci.

Akorát.

Ano.

Ne.

Ne.

Když jsem přišla domů, překvapilo mě, že se mi nepodařilo rozjet editor Thonny, který mi na lekci spuštěný z příkazové řádky běžel. Vůbec se nejevil jako nainstalovaný, tak jsem si ho nainstalovala "klasicky" (stáhla jsem si instalační balíček z webovek). Teď vše v pohodě běží, ale je to pro mě trošku záhada, co jsem s tím na lekci tedy dělala.



3. října 2024 9:24

První lekci jsem téměř celé rozuměla, stíhala jsem a přišla mi náročností adekvátní k první lekci. Koučové byli hned k dispozici, nemám s ničím problém, jsem spokojená.



3. října 2024 17:00

Ahoj, vše jsem v pohodě stíhala, už jsem měla nacvičeno z domu, což bylo fajn. Lekce byla v rozmezí: moc lehká až akorát, ale podle mě je to na první lekci naprosto přijatelné hodnocení :D Ano, kouč mi pomohl zjistit, že nemám eng klávesnici americkou, ale mám britskou - netušila jsem, že je to takový rozdíl, ale z hlediska speciálních znaků je. Takže moc děkuji. Velmi pozitivně oceňuji i možnost zajít společně po kurzu na pivko a taky takovou tu spíše neformální atmosféru, kde si nikdo na nic nehraje. Je to příjemné prostředí pro začátečníky. Děkuji,

Kateřina Rock



3. října 2024 21:19

vsechno bylo super, stihala jsem, kouci byli moc mili a napomocni



4. října 2024 9:28

Vše v pořádku- stíhala jsem, rozuměla jsem. Kouč si rychle všiml a přišel pomoct. Nemám připomínek.



4. října 2024 9:35

Všemu jsem rozuměla, lekce byla pro mě lehká. Koncept s kouči (že jich je tam tolik a pomůžou hned) mi přijde fajn. :)



5. října 2024 20:29

Lekce bola prijemna, lehka - uvitaci.
Nemam vytky.



6. října 2024 17:45

Ano, docela jsem stihala, nastesti koucove jsou velmi ochotni
Ano
Akorat
JAsne, kolikrat mel i dodatecne/zajimave info
Na to je jeste brzy, jsme po uvodnim kurzu
V pohode



7. října 2024 7:51

Rozuměla jsem všemu, bylo to příjemné, moc díky. Už ale vidím, že se výrazně přitvrdí. 🙂

Mám jednu připomínku myšlenou v dobrém. Připadalo mi trochu nešťastné, že jste nám v materiálech dali pokyny pro instalaci Visual Studio Code (což člověk v poctivé domácí přípravě udělal), ale na lekci jste pak tento editor označili za méně vhodný pro začátečníky a doporučili Thonny. Vím, ničemu to nevadí, že máme teď dva. Asi jste ale neaktualizovali starší studijní materiály podle Vašich momentálních učebních metod (nebo to tak alespoň působí)… být Vámi bych to pro příští ročník udělala – tedy dala Thonnyho rovnou do domácí přípravy.



7. října 2024 20:47

Ahojte, pardon za pozdejsi zpetnou vazbu. Prvni lekce uplne v pohode, stihala jsem, bylo to fajn. Jenom bych mozna uvitala, na konci tech osobnich lekci, jenom zlehka projit co nas bude cekat priste a cemu se sami budme venovat. Lip by se mi do toho dostavalo (stacilo by to shrnout treba v 5-10minutach uplne na konci. Tak to je ke zvazeni :).
Jinak dekuji moc ❤️



7. října 2024 20:55

Prvá lekcia bola v pohode. Bola som na úvodnom Hadiom workshope, takže opakovačka.



7. října 2024 22:28

Ahoj, bylo to fajn, jen spousta z toho jsme mely udelat uz doma, to by se dalo prrskocit rychleji. Jinak super a teda skveli koucove, kteri fakt rychle pribehnou a poradi.