Hodnocení lekce

Lekce 2 – Výrazy a podmínky

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

10. října 2024 13:52

Druhé lekce jsem se bohužel nemohla zúčastnit, byla jsem mimo Brno.



10. října 2024 18:00

Ahoj, nemám, co vytknout. Takto jsem si to představovala. Díky.



10. října 2024 18:46

Všemu jsem rozuměla, videa byla srozumitelná. Úkoly jsou super, hned si to procvičím a ověřím, zda tomu rozumím správně.



10. října 2024 21:00

Ano, stíhala jsem. Rozuměla jsem všemu. Pro mě ta lekce byla těžká, ale mi pomohl kouč. Jenom špatně jsem viděla na tabuli všechno



11. října 2024 0:34

ano

ano

spíše lehčí

ano, oceňuji jejich trpělivost s mými doplňujícími dotazy, jsem za to moc vděčná

pokud přijdu s hotovými úkoly, pak v rámci samotné hodiny už studuji další lekci, což mi přijde jako ne úplně efektivně využitý čas. Možný bych ocenila nějaký kratší úkol z probírané látky na další procvičení. Samozřejmě si uvědomuji, že s rostoucí náročností nebudou možná už brzy všechny úlohy hotové a toto nebude problém :)

ne

ne, jste skvěli :)



11. října 2024 10:58

Stihala jsem a rozumela jsem vsemu. Kahoot na zacatku se mi libil, stejne tak informacni okenko o praci s pocitacem.



12. října 2024 11:33

Lekce prebehla v poriadku, lektori boli nápomocní.
Nebolo mi jasné, jestli budeme vypracovávať úkoly alebo spoločne preberať nejakú látku ale teraz už je pre mňa koncept 'naruby' viac zrozumiteľný.



13. října 2024 10:44

Poměrně usilovně jsem přemýšlela nad druhou lekcí a je mi to líto, ale druhá polovina mi nevyhovovala. Dostaly jsme prostor, abychom pokračovaly v plnění úkolů, ale mně to moc nedává smysl, když si je plním doma. Respektive, ano, chtěla jsem využít čas, ale potřebuju nad tím přemýšlet a jak se okolo mě pořád všude mluvilo, nedokázala jsem se moc soustředit. Napadlo mě, že by možná nebylo na škodu během lekce projít i materiály, které máme studovat doma. Občas se mi stane, že při jejich procházení mě napadne otázka, ale do lekce zapomenu, na co se chci zeptat. Nevím, jak přínosným by to viděly ostatní, jak moc práce by to přidalo lektorovi, ale osobně bych uvítala trošku víc toho "výkladu" a praktických příkladů, které plníme společně v lekci.



13. října 2024 16:55

Rozuměla jsem, ale než to zprocesuji tak mi to chvilku trvá.
Lekci jsem přečetla doma a udělala lehké úkoly, na setkání jsme začala těžší úkoly, ale zabralo mi to déle času než jsem si myslela (to je spíše záležitost rychlosti mojí hlavy).
Náročnost úkolů jako takových se mi ale zdá přiměřená.



13. října 2024 17:20

Občas nestíhám, ale koučové bývají nablízku.
Akorát mám zpětnou vazbu k úkolům, mam pocit že YT meteriály a teorie vůbec nestačí na to, co po nás chcete v úkolech.



14. října 2024 21:48

Ten Kahoot nevim, jestli prinasi nejakou hodnotu, spis mi prijde ze ani ne.
Bylo rozumnet vsemu i nahrada za Martina byla super :).
Koucove mi pomohli perfektne.
Lehce jsem nestihala, protoze jsem si doma prosla jenom materialy, ale nedelala ulohy. Tak jsem to nestihla, ale nevadi. To jde v pohode dohnat.
Potrebovala bych na konci projit materialy, co nas ceka u samostudia, at vim s cim pocitat. Stacilo by 5 minut na to.
Jinak moc dekuji za vsechno, moc me to bavi.



15. října 2024 10:47

V prvom rade by som chcela vyzdvihnut ochotu a pomoc koucov - pocas zrazu mi okamzite a jasne vysvetlili, ked som s niecim potrebovala pomoct.

Druhy bod - Kahoot - hoci mierne stresujuce :-), ale v konecnom dosledku fajn na preopakovanie materialov, ktore som si doma nastudovala pred 2. lekciou.

Namet na zlepsenie - zial sa mi nepodarilo zucastnit 1. lekcie (pisala som vopred email) a na zaklade prezentacie a mailov som nemala uplne konkretnu predstavu, ako budu dalsie lekcie prebiehat. (Prezencka a viac-menej volny rezim, kedy si kazdy pracuje na zadaniach). Mozno by stacilo par bodov pridat do prezentacie?



15. října 2024 16:07

Ano
Ano
Akorát
Ano
Ne
Ne
Ne



15. října 2024 17:43

Setkání (moje první) bylo fajn. Možná by stálo za zvážení některý z příkladů vyřešit společně.

Pokud jde o studijní materiály, mám za to, že neodpovídají přesně struktuře projektů - v projektech z druhé hodiny byly zařazeny i příklady, které byly v materiálech až na hodinu třetí.

Jinak mě moc mrzí, že jsem se ještě nepřipojil do hospody. Mám teď bohužel hodně našlapaný rozvrh. Snad to brzo vyjde.



16. října 2024 14:39

Myslím, že to kluci zvládli super i bez Martina. Oceňuji okénko rychlé práce s Windows. Tom mi jako kouč tuto hodinu hodně pomohl pohnout s nějakými mými záseky, takže jsem spokojená a děkuji.
Opět oceňuji fajn atmosféru na pivku a neformální pokec :D