Hodnocení lekce

Lekce 2 – Rozhraní a testy podruhé

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

6. října 2024 23:38

Probraly se různé problematické části při tvorbě piškvorků a myslím, že to přispělo k vzájemnému pochopení, co dělá problémy. Dokonce se přišlo na pár bodů, co se dají doplnit do materiálů a z toho můžou benefitovat i účastnice v dalších kurzech. Lekci jsem stíhala, ikdyž mám pocit, že tvorbu výjimek a vyvolávání errorů jsem si spíš lehce osahala, než že bych to perfektně uměla aplikovat a hned věděla, kde je to nejvhodnější cesta. Každopádně je třeba opět pochválit kouče, že dělají dobrou práci a věnují nám spoustu času a trpělivosti. :)



7. října 2024 11:03

Lekce byla super, programování společně na plátno za mě bylo přínosné, bavilo mě takhle probírat záludnosti pythonu a hledat optimální řešení. To bych klidně dělala každou lekci :)



10. října 2024 13:54

Dobrý den, pokud máme více času, navrhovala bych, aby bylo více teorie naživo. Například v krátkosti zopakovat materiál z přednášky a rozebrat nejtěžší úkoly společně na tabuli. Nebo projít nějaký úkol navíc. Tím pádem bych zkrátila čas na samostatnou práci. Podle mě skvěle funguje, když to udělám doma a dostanu odpověď přes odevzdávátko