Hodnocení lekce

Lekce 5 – Správa uživatelů

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

19. dubna 2024 12:55

Ahoj, prosím o osvětlení sys.argv, sys.stdin a sys.stdout, sys.stderr na hodině - že bychom si to sami vyzkoušeli třeba na nějakém příkladě a pak si to prošli spolu.
Jinak hodina patřila k lehčím a nebylo tam toho tolik, jako v minulé lekci.

Líbilo by se mi, když bychom na začátku hodiny mohli udělat takové opáčko toho, co jsme dělali posledně/předposledně, abychom si to víc zafixovali.
Koučové pomáhali, vše fungovalo :)
Díky :)



22. dubna 2024 9:39

Super lekce, tempo mi vyhovovalo a stíhala jsem. Eliška vše jasně vysvětlovala. Nevím, jestli už podruhé byla účast menší, že lidé začínají odpadat, nebo čím to je, ale ten klídek v hodinách je znát. I když možná byly teď ty poslední dvě hodiny klidnjší i díky trochu nižšímu tempu, že nebylo potřeba tolik konzultovat.



22. dubna 2024 11:30

Lekce opět super, tempo pohodové, vše dobře vysvětleno, bylo nás opět míň a byl krásný klídek. Oceňuju to přátelské prostředí, líbí se mi, že kdykoliv kdokoliv cokoliv neví nebo neví, proč to nefunguje, tak vždycky někdo v klidu a s úsměvem poradí.



24. dubna 2024 17:00

Ahoj, opět moc dekuji za snahu všech lektorů, jste skvělí a snažíte se nám se vším pomoct. Minula hodina byla příjemná,jen ke konci jsme už hodně pospichali,ze sem chvilkama nestihala sledovat a sama si zapisovat do konzole 😀 moc bych ocenila více příkladu z reálného použití kdyby to bylo mozne 🙂



24. dubna 2024 23:23

Lekce byla opravdu moc zajímavá, a bylo fajn si na odlehčení zkusit něco jednoduššího. Líbí se mi střídání náročnějších a lehčích témat a různorodost. Moc bych si přála, aby vznikl nějaký navazující kurz ohledně pokročilejších věcí v Linuxu, budu hrozně smutná, až tento kurz skončí :(
Eliška moc pěkně vysvětluje a lektoři byli jako vždy velmi nápomocní, jsem z kurzu opravdu moc nadšená, čekala jsem, že bude zajímavý, ale ne, že bude až takto fantastický. Díky všem za úžasnou práci, co odvádíte, moc si toho vážím.