Hodnocení lekce

Lekce 2 – Bash II

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

29. března 2024 6:09

Vše v pohodě.
- Občas jsem nestíhala, ale hlavně kvůli hledání |' / \ znaků na klávesnici. Ve Fedoře mám US a nevím, jak to přepnout, takže pak nestíhám výklad, když se to snažím napsat.
- Máte nějaké tipy jak zkopírovat text ve Fedoře?
- Šlo by po kurzu někam dát příkazy, které Eliška probírá (copy textu z command line)? Třeba i jen, že by to tam bylo dostupné jen týden a pak se to smazalo. Jen pro kontrolu, že jsme všechno chytly.

Mám zpětnou vazbu spíš pro účastníky. Nebojte se na kurzu se ptát, pomůžete tím i ostatním a nebude to jen výklad, hodina pak bude zajímavější.
Díky za skvělou lekci. :)



2. dubna 2024 10:10

Eliska super vysvetluje. Jen by to chtelo nejak vychytat, aby se neprekrikrovali Eliska s koucem, kdyz nekdo nestiha a potrebuje poradit.
Pak je to poslouchani a soustredeni se trosku narocnejsi.

Chapu, ze si to vsichni chceme vyzkouset za pochodu, ale mozna by nebylo spatne vysvetlit, ze je kolikrat lepsi davat pozor a nasledne si to projit sama a nebo uplne nejlepsi projit si to sama pred lekci.

V materialech by to snad vsechno melo byt co se na lekci uci.

Ale to je jen muj nazor :) Jinak za me super!



2. dubna 2024 18:27

super, jen nvm, jak odfiltrovat, jak se vzájemně moc nerušit, když někdo řeší něco s koučem, a netuším ani, zda je to reálné:-)



2. dubna 2024 18:50

Látky začíná přibývat a už jsem si musela začít dělat poznámky :D což mě ale mohlo napadnout dřív :)) jinak vše super, jako vždy!



3. dubna 2024 10:34

Všechno super. Docela jsem i stíhala.

Jen už těch příkazů začíná být hodně. Nebyla by někde přehledná tabulka s příkazama, co se probíraly - v materiálech to vše je, ale chtělo by to stručnější verzi - jako jen příkaz + co dělá. Už mám popsaných dost stran papíru a začíná zabírat čas, než to potřebné najdu... O:-)

Díky moc, že tento kurz děláte!



3. dubna 2024 11:07

Dostáváme se k lehce složitější tematice, která již vyžaduje větší zapojení a více studia.
Většině jsem rozumněl a když ne, někdo se v tu chvíli stejně zeptal na to co jsem chtěl vědět.
Super odlehčující okénka na ovládání počítače, většinou se nic nového nedovím, ale připomene mi to, že bych to mohl více používat.
Přednášející má občas problém přelušit dav, který se začne bavit o nějakém problému, ale to je o ukázněnosti posluchačů.
Děkuji za přístup a těším se na další lekci



3. dubna 2024 11:15

Lekce opět skvělá, tato hodně praktická a Eliška to dobře vysvětluje. Trošku ruší individuální konzultace s kouči, ale to asi líp nejde. Každý si to chceme vyzkoušet a pochopit a je dobře, že máme tu možnost nechat si okamžitě poradit. Díky za Váš čas, těším se na vás všechny :).
Co bych uvítala-nějaké stručné taháky příkazů a vidět správná řešení domácích úkolů.