Hodnocení lekce

Lekce 1 – Bash I

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

21. března 2024 16:15

Ahoj,
Včera sem byla poprvé jelikož to na první hodinu nevyslo, a jsem moc rada ze jsem se na kurz přihlásila 🙂 všichni jste moc příjemní a nápomocni s čímkoliv co se nám nedaří 🙏 mám jen malinkou ani ne připomínku jako spis postouchnuti: Eliško neboj se nás, radi te poslouchame a klidně se neboj být drsnější když neposlouchame třeba 😀😇 ať nám ty hodiny krasne utíkají 🤗



21. března 2024 20:00

Druhá lekce byla o hodně těžší než první (což je pochopitelné :D), ale jako člověk, který se už s Linuxem setkal, jsem byla překvapená, že jsem se asi třikrát zasekla, jednou to bylo na opravdu primitivní věci (rmdir mi nefungovalo), takže bych ocenila vždy po pár probraných commandech/úseku nějakou pauzu, aby si každý zabojoval s tím, co mu nešlo, popř. si vyžádal pomoc. Ráda zkouším věci debuggovat sama, a nechtěla jsem nikoho otravovat s blbostí, i když vím, že od toho tam instruktoři jsou a rádi pomůžou, cítila jsem se, že už jsem se i tak zeptala na mnoho věcí. Pak se mi také vůbec nepodařilo napsat vlnovku (tildu), bojovala jsem s tím i doma a jediné řešení bylo buď použít anglickou klávesnici nebo Alt + 0126, ale ani jedno není rychlé a praktické řešení, a tu bohužel nevěděl ani instruktor, tak můj druhý návrh na zlepšení by byl sepsat věci, kde se kdo zasekl, a do příště bychom zkusili hledat řešení a sdíleli jej, ale zase by to zabralo nějakou část z kurzu...
Moc oceňuji to, že jsme dostali i domácí úkoly, a líbí se mi opravdu moc přátelský a milý přístup Elišky, líbí se mi její zápal a jak vše bere s nadhledem a humorem. Také se mi líbila vsuvka Martina, jen tohle bylo něco, co už znám (používání Tabu a Shift + Tabu pro navigaci v některých typech polí na formulářích), ocenila bych třeba nějaké 3 levely tipů - pro začátečníky, mírně pokročilé a pokročilé tipy na ovládání PC. V každém případě to bylo skvělé oživení a za mě fantastický nápad.
Mrzí mě, že se do hospody chodí až tak pozdě, protože chodím další den ráno do práce, ale byl by určitě super i nějaký sraz třeba o víkendu nebo nějaká jednodenní akce apod.
Děkuji velmi celému týmu PyLadies za veškerou pomoc na hodinách, instruktoři jsou velmi nápomocní a dobře se vyznají. Vůbec jsem nečekala, že může nějaký kurz být takhle skvělý a že se na něj budu celý týden těšit.



21. března 2024 22:06

Podáno srozumitelně a s nadhledem, tempo jsem stíhala. Zároveň byl větší klid než napoprvé, míň rozhovorů všude kolem, což je super, jen tak dál :)



22. března 2024 12:08

Všechno fungovalo. Koučové pomáhali, když bylo potřeba :). Návrh k domácím úkolům - bylo by úplně skvělé mít alespoň dobrovolné odevzdávátko - kdo chce, může si odpovědi na DÚ nechat zkontrolovat. Třeba jen některé. Takhle sice úkoly máme, ale nevím, zda mám vše správně. A nechci s tím zdržovat na hodině, abychom mohli pokračovat dál. Díky a přeju pěkný víkend :)



24. března 2024 18:30

Úplně paráda, organizace je super.
Eliška se zdá někdy u vysvětlování trošku nervózní, ale vysvětluje to skvěle a pochopitelně, takže prosím jen tak dál. Jediné co, když ostatní kouči se snaží individuálně radit všude okolo, tak se občas stane, že Elišku přehluší, tak si na to prosím dejte pozor. Díky! :)



25. března 2024 11:49

Lekce opět super, jsem strašně ráda, že jste mě vybrali, že se můžu zase něco naučit a trávit pár hodin v tak milé společnosti. Stíhala jsem, koučové byli u mě kolikrát dřív, než jsem stihla zvednout ruku :-). Za mě skvělá parta neuvěřitelně milých lidí se zápalem pro věc, optimismem a ochotou poradit. Díky a těším se zase na vás:-)



26. března 2024 8:02

V této hodině pro mě bylo vše přehledné. Jediný zásek byl, že je třeba dodržovat velká a malá písmena při psaní cesty. Já přímo pomoc od kouče nepotřebovala, ale šlo vidět, že kdokoli potřeboval, tak jim kouč pomohl.Jediné co rušilo, bylo, když se ostatní účastníci bavili mezi sebou a slečna lektorka měla trochu problém je utišit. Zatím jsem s kurzem spokojená, děkuji.



2. dubna 2024 15:47

Vše jsem stíhala a bylo to srozumitelné. :) Lekce mě moc baví!



2. dubna 2024 18:22

Super, na mě Eliška trochu chvátá v tom prezentování, ale zase, je to jen úhel mého tempa, nemusí souznít s ostatními účastnicemi. Jen tady není prostor na to se v něčem zacyklit, ztratit, a vybřednout, aniž bych neztratila nit a tempo výkladu:-)