Hodnocení lekce

Lekce 7 – Instalace balíčků

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

17. května 2024 9:12

Jsem ráda, že jsem na lekci přišla. Šla jsem se studem, jelikož jsem nestihla nic, co jsem si naplánovala :-(, ale jsem vážně ráda, že jsem dorazila. Eliška to vysvětluje všechno s přehledem, v klidu, přátelsky,... Lekce byla z těch lehčích, stíhala jsem a všemu rozuměla. Koučové chodili pořád okolo a byli okamžitě k dispozici. Za vysvětlení domácího úkolu děkuji. Těším se zase na vás všechny příští týden.



18. května 2024 16:41

Čauko, nebyla jsem na této hodině, takže se nemůžu vyjádřit k průběhu (ikdyž Eliška i další kouči byli určitě skvělí tak jako vždy). Ale možná právě proto, že jsem na hodila nebyla, jsem zjistila, jak moc mi chybí nahrávky z hodin. Nejenom, že bych nahrávky využila jen pro případ, kdy chybím, ale taky pro případ, kdy si chci zopakovat a ukotvit se více v lekci. Nepřemýšleli jste o této možnosti? Dá se to omezit různými způsoby, že třeba by šla nahrávka sdílet jen na vyžádání nebo při nutné omluvě z hodiny. Ale jakákoli varianta by byla skvělá, když už nechcete dělat verzi online. Díky za feedback.



21. května 2024 20:15

Lekce byla super, jako vždy.
Projití domácího úkolu bylo super. Přiznám se, že s domácími úkoly jsem ve skluzu, ale je fajn vidět jaký postup zvolit.
Taky je dobře, že už na sebe lekce tolik nenavazují, nevadí, že dost nestíhám a už se trochu ztrácím. Na lekci vždy z Eliščina výkladu pochopím, k čemu jednotlivé nástroje a příkazy slouží a pak si to můžu zopáknout a doplnit z materiálů.