Hodnocení lekce

Lekce 8 – Služby a webový server

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

26. května 2024 19:50

Lekce se mi opět moc líbila. Sice nestíhám přípravu předem ani moc opakovat, ale tyhle dvě hodinky a následná hospoda jsou pro mě relax a skvěle strávený čas s příjemnými lidmi. Eliška, to je prostě pravá IT(Py)lady. Nezasvěcený by těžko v téhle pohledné slečně ve střevíčcích a šatech těžko hledal ajťačku, ale Eliška teda jede! Poslední lekci dostávala Eliška jednu zvídavou otázku za druhou a všechny s úsměvem odpověděla.:-)Vše srozumitelně vysvětleno, tempo pohodové. Těším se opět na středu a mrzím mě, že už těch lekcí moc nezbývá :-(



28. května 2024 11:16

Ahoj, zase super lekce! Eliska je vyborna lektorka, vse jde dobre pochopit a diky tomu me to i bavi. Samozrejme vsemu pridava trochu plus ta uvolnena atmosfera a mensi pocet lidi.

Napadlo me jestli treba na posledni lekci dostanem nejake tipy jak se dal v tomhle smeru rozvijet a tak, pokud by v tom chtel nekdo vazne pokracovat?



29. května 2024 9:17

Ahoj, k předchozím dvoum zpětným vazbám asi není co dodat - samá chvála :-) Lekce byla super, dozvěděla jsem se hodně nových věcí, které mi budou užitečné nejen pro Linux. Eliška je úžasná lektorka a obdivuji jak dokáže odpovídat na záplavu všetečných dotazů. Koučové jsou úžasní a dokáží mi se vším pomoci a poradit.
Jen už teď vím, že poslední lekce se nebudu moct zúčastnit, tak bych prosila, jestli by se případné tipy daly dát na discord nebo do emailu.
Díky moc - skvělá práce.



30. května 2024 10:42

Z lekcí jsem dříve měla stres, že nebudu stíhat, vědět, budu za exota. člověk tomu pocitu nesmí podlehnout:-) Pak jsem pár hodin musela vynechat a opět onen pocit, že teď už teda jsem úplně mimo a asi nemá smysl se o nic dál snažit. Chyba lávky. Eliščin lidský a povzbuzující komentář ve stylu: přijďte i vy, co už jste se ztratili nebo to dávno vzdali, mě nakopl zpět a jsem tomu ráda. Člověk se vždy něco nového dozví a ještě se cítí jako mezi svými, pohodově, jako doma, takže já chodím potrápit mozkové závity a k tomu se zrelaxovat do této komunity lidí. Děkuji, že jsem vás poznala a mám tu čest vás znát, jste fajn a je vidět, že to, co děláte, děláte proto, že vás to baví. Nehrotíte, nestresujete, takže je to takový celý úplně na pohodu, i když Eliška je na mě rychlá jak drak:-) Moje závity to musí přechroustávat déle, pak si to ujasnit, pochopit, opět zkusit, pak nastávají třeba aha momenty a když se kouknu na tabuli, tak jsou všichni většinou už zase jinde, ale to nevadí, koučové vždy poradí a já už si svůj pocit: nestíhám, jsem mimo, jsem out: už díky tomuto kurzu zpracovala:-DD