Hodnocení lekce

Lekce 6 – Souborové systémy

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

24. dubna 2024 23:24

Bohužel jsem se dnes nemohla dostavit, a když jsem četla, že se hrál Kahoot, tak mě to mrzí ještě víc, tak moc doufám, že se něco takového bude opakovat :)



29. dubna 2024 13:36

Odkazy a stat super, mount a lsblk se taky hodí. findmnt je trochu složitější.
Děkuji za lekci probíhala naprosto ukázkově.
Eliška si poradila i se zákeřnými otázkami typu: K čemu a kdo to může používat atp.

Nikdy nevíte co se vám může hodit a s čím to třeba později souvisí.



29. dubna 2024 21:16

Kahoot super, bylo to příjemné opáčko, díky za přípravu kvízu.
Lekce byla srozumitelná, bylo to vysvětleno všechno jasně, stíhala jsem, ale nepobrala jsem to všechno na lekci, tak domácí opáčko byla nutnost. Těším se na další lekci, Díky



30. dubna 2024 13:02

Kahoot byl perfektní doplněk - je fajn zjistit, že přecejen něco vím :-D Je toho už celkem dost, co jsme probrali, tak je potřeba si to občas zopakovat.
Pokud jde o probranou látku, nevím, jestli ji budu úplně často potřebovat, ale určitě je super vědět, že něco takového existuje a jak na to. Mám pocit, že zase kousek líp rozumím logice jak Linux funguje.
Eliščin výklad byl super, jako vždy. Přišlo mi fajn i vykládání o tom, k čemu se co použije a co vlastně znamená Linuxový administrátor.



30. dubna 2024 19:44

Ahoj,

Myslím, že jako každý ocením Kahoot. Mě osobně to bavilo, skvělé procvíčení a zjištění jestli si něco pamatuju. A pamatuju O_O! Přestávky typu Kahoot a praktické okénko, jsou za mě stále výborný.

Super lekce, méně lidí je samozřejmě výhodou, je to takový klidnější, méně se ruší do výkladu, takže je to příjemnější. Jsem zvědavej kolik lidí příjde po té 14 denní pauze teď :)

Eliška je super. Dokonce jsem i rád, že když narazíme na něco na co Eliška nemá odpověď, že to vlastně ukáže, že stejně ten strejda Google bude potřeba pořád při ruce... A že není možný znát a vědět vše. Myslím si, že to je úplně v pořádku.

Dost potkáváme věci u kterých se řekne, že vlastně ani tak moc nejsou důležitý, ale je dobré je vědět. Tak by nebylo špatné na konci hodiny a nebo ideálně na Discord vypíchnout co v té dané lekci bylo to důležitější a na co se podívat víc a o čem jen mít povědomí, že to můžeme potkat. Tak jak to vlastně udělal minule Martin. Já si to rád procházím znovu.

Celkově nemám co vytknout. Kurz je opravdu super. Jsem moc rád za něj a děkuju moc všem co se na tom podílí!



2. května 2024 16:11

Já už nevím, jestli jsem odpovídala, nebo ne. Třítýdenní pauza je moc dlouhá.
Na hodině vše ok, prosím nezapomeňte na to vysvětlení sys.argv a sys.stderr z úkolu 4:)