Hodnocení lekce

Lekce 11 – Kontejnery

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

16. června 2024 14:25

Chtěla bych moc poděkovat Elišce za celý kurz.
Poslední hodina byla asi úplně nejzajímavější.

Dodalo mi to mnohem víc sebevědomí v programování a doufám, že to využiji v práci.

A děkuji Petrovi za ta videa, je super, že si to můžeme připomenout, i když na živo je to zase skvělé, že se můžeme zeptat.



19. června 2024 22:19

Byla to opravdu zajímavá lekce, řekla bych, že možná úplně nejzajímavější :) Mrzí mě, že jsme v nejlepším přestali a kurz skončil :DD Eliška fantasticky vysvětlovala a zodpovídala dotazy, koučové byli jako vždy ochotní a nápomocní, a téma bylo opravdu moc zajímavé. Líbí se mi, jak Eliška věci vysvětluje - je to snadné a srozumitelné a jde vidět, že tomu opravdu dobře rozumí. Je fantastické si rovnou vyzkoušet v praxi to, o čem mluvíme - děkuju! <3



25. června 2024 16:43

Lekce byla opět super, dokonalá, jako ty předchozí. Strašně moc děkuju za celý kurz, Elišce za skvělé vysvětlení, všem koučům, kteří byli u nás skoro dřív, než jsme stačili zvednout ruku. Všichni jste byli tak strašně milí a ohleduplní k našim neznalostem. Jste skvělá parta, asi budu muset začít chodit na Pyvo, abych vás zase viděla. :-) Fakt mi s vámi všemi bylo moc fajn, pohodová, přátelská, uvolněná atmosféra, dokonalé... chybíte mi, škemrám o další kurz :-)