Hodnocení lekce

Lekce 8 – Cyklus `while` a řetězce (sudý týden)

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

2. května 2024 19:51

jojo, rychlost výuky je akorát
Někdy mi trvá si uvědomit ty konkrétní situace
Lekce byla akorát
Jasně, ale snažím se nejdřív si to vymyslet sama
Já myslím, že tak jak to je, tak to funguje
Nepotřebuju se na nic zeptat
Neee kritizovat není co :D



2. května 2024 21:37

Stíhala jsem
Většině, tomu, čemu ne, jsem si zapsala a budu sledovat, na kolik tomu rozumím při trénování.
Neumím posoudit, zda pro mne byla lekce příliš nebo málo lehká.
Ano.
Podle mě to děláte dobře.
Když potřebuji rozšířit své znalosti z hodin, abych mohla dokončit úkoly - kam se mám obrátit?
...když se něco probírá krok po kroku, aby stíhala každá a každý, občas přestanu dávat pozor, protože je to pro moje ADHD moc pomalé. No a pak se občas nechytám. S tím asi nejde nic dělat. Jen mi přišlo dobrý, abyste to věděli.



3. května 2024 11:12

Za mě lekce proběhla dobře, výkladu jsem rozuměla, za mě vše srozumitelné (pouze jsem se nechytala v tématu následující lekce, funkce - to bych klidně vynechala a řešila pokud možno aktuální učivo).

Učivo lekce a úkoly mi přišly náročnější a zabraly o dost víc času, ale nebyly úplně nesplnitelné :)

Klidně bych ještě rozšířila výklad lektora - k aktuální lekci nejen zmínit v čem jsme dělaly chyby my, ale co jsou obecně časté chyby, abychom se toho víc naučily. Tak nějak celou lekci tím shrnout.
Taky by bylo fajn, pokud se bavíme o konkrétním úkolu a jak ho řešila účastnice, tak ideálně aby lektor ten úkol našel v odevzdaných a nezdržoval se tím, že bude kód nejprve psát - bere to dost času. Ale nevím jestli to jde...

Kahoot je fajn, byť mi přijde že taky zabije dost času, ale je to asi dobrá forma, jak si zopakovat učivo (a všechny donutí k aktivitě).

Práce s koučem (Martinem) super, pomohlo mi odrazit se dál.

Jinak vše ok, líbí se mi atmosféra kurzu i následná hospoda :D

ještě podnět k úkolům: měla jsem docela dost odevzdaných a nezkontrolovaných úkolů ještě včera před lekcí - pomohlo by mi, kdyby si koučové našli čas a třeba do středy před lekcí mrkli na vše co je odevzdané, abychom to mohly ještě zkusit opravit, případně se doptat na kurzu. Byť chápu, že je to časově náročné, účastnic moc, iterací moc... nicméně, úkoly jsem měla zkontrolované během lekce, takže jsem se k nim mohla vrátit s koučem během samostatné práce, takže se s tím dalo pracovat.



3. května 2024 12:17

Ahoj, stihala jsem.
Rozumnela jsem vicemene vsemu krom nekolika drobnosti. Myslim, ze kolegyne mela dobry komentar ohledne toho, ze by bylo dobre ukazovat konkretni pripady kodu, kdyz se na zacatku lekce bavime o chybach, ktere se objevovaly.
Casti s efektivni praci na pocitaci se mi libi cim dal vic, dik za ne!



14. května 2024 20:17

Sraz byl super, moc mi pomohlo probrat s koučem úkoly, u kterých jsem se zasekla. Celkem jsem i stíhala, ale ta osobní konzultace s "problematickými" částmi je k nezaplacení! Díky!