Hodnocení lekce

Lekce 6 – Funkce a želva (sudý týden)

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

22. dubna 2024 20:08

Ano zatím stihám. Super, že byl čas věnován často opakujícím se chybám, případně zodpovězením aktuálních dotazů.
Za mě je zbytečné tisknout úkoly, když je dělám doma nebo je mám v PC, ale to je detail. Případně bych uvítala sepsané vychytávky při používání PC.



23. dubna 2024 8:15

Moje první lekce - líbí se mi formát: nejprve prověrka znalostí z aktuální lekce (kahoot), pak shrnutí nejdůležitějších věcí k úkolům a prostor pro dotazy - za mě vše ok, srozumitelný výklad, fajn atmosféra.

Lekce hrozně rychle uběhla - klidně by mohla být delší (ale chápu, že to není v silách/časových možnostech všech).

Koučové ochotně pomáhali.

Martinovi bych doporučila mluvit o něco pomaleji a zřetelněji - místy mu bylo hůře rozumět.

Jinak vše super :)



23. dubna 2024 17:12

Čemu nerozumím: Asi se pořád motám v terminologii. Možná by bylo fajn víc otázek na terminologii v kahootu? Jinak kahoot je super! Myslím si, že se při takovým rychlým kvízu fakta lépe zapíšou do mozku, připomíná mi to duolingo. Nedal by se udělat kahoot třeba na složitější úkoly? Kde bychom pracovaly třeba po dvojicích? To by bylo fun.

Některé úkoly v lekci jsou už těžší a nedokážu se k nim úplně sama propracovat. Ráda bych abychom rozebrali nějaký vzorový těžký úkol spolu, třeba nějaký kde mělo víc lidí chybu?

Kouč mi bohužel naposled moc nepomohl, problému v úkolu sám nerozuměl, naopak mě zdržel a nemohla jsem pokračovat v dalších úkolech. Cítím se trochu špatně, nerada kritizuji, ale asi by bylo lepší kdyby kouč, který sám situaci nerozumí třeba zavolal zkušenějšího kouče, aby s tím pomohl?

Jinak díky, jste skvělí! :-)



24. dubna 2024 11:06

Jsem ráda, že jsme měli čas věnovat se úkolům, na příští lekci jsme dostali dobrou nápovědu, která usnadní plnění úkolů. Úkoly my přijdou těžké, někdy mi přijde, že je úplně vynechán základní level- procvičování jednoduchých jevů, které máme v materiálech a hned se přeskočí k různým záludostem. To je pak strašně demotivující. Nejprve by se podle mého názoru měly procvičovat základy, které máme v materiálech a potom si zkoušet různé perličky. Vyčerpává to, trvá to strašně času a vlastně se toho moc nenaučím. Chybí mi tam postupné zvyšování náročnosti úkolů.

Jinak systém koučů úžasný, podpora taky super, jen ta provázanost úkoly vs. materiály je za mě nedotažená.



1. května 2024 22:35

Nakonec jsem stihla vše povinné, v první chvíli jsem tomu ani nevěřila, kreslení mě fakt nebavilo, vyloženě jsem se těšila na "psané" úkoly. Ale to je prostě člověk od člověka.
Úkoly už jsou těžší a zabralo mi to hooodně času.
Někdy mi chybí při těžších zadáních nějaká inspirace, kam se podívat, ne vše najdu v materiálech.
Jsem ráda, že už se na setkání více věnujeme úkolům, protože doma si prostě s něčím neporadím a řešit to osobně je lepší.