Hodnocení lekce

Lekce 4 – Výrazy a podmínky (sudý týden)

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

4. dubna 2024 19:54

Stíhala jsem,
všechno se dalo pochopit,
lekce byla tak akorát,
pomohl mi kouč s mým dotazem,



4. dubna 2024 22:52

Stihala jsem, ale nestihla jsem se zeptat na vsechno, na co jsem se chtela zeptat. Cviceni byla tak akorat, nektera lehka, nektera jsem bez pomoci koucky nedokazala sama vyresit.
Prislo mi, ze bylo hrozne malo casu na diskuzi uloh. I kdyz byla hra na zacatku zabavna, podle me to bylo na ukor moznosti reseni problemu, ktere se behem prace doma vyskytly.



6. dubna 2024 9:06

Stíhala jsi?ANO
Rozuměla jsi všemu? Pokud ne - čemu? ANO
Byla pro Tebe lekce moc těžká/lehká/akorát?DOBRÉ
Když jsi potřebovala, pomohl Ti kouč?ANO
Můžeme něco vylepšit?Prosím Věnovat se těžkým příkladům a vysvětlit je ve vyuce hromadně
Chceš se nás na něco zeptat?
Chceš nás zkritizovat? Jen do toho!Vše perfektní



7. dubna 2024 1:15

Stíhala jsem, rozuměla jsem. Tempo mi přijde akorát. Moc mě bavil kahoot, hrála jsem to poprvé. Koučové hned přijdou, když jsou potřeba a umí pomoct. Původně jsem si myslela, že většinu času na srazu budeme trávit domácími projekty, ale líbí se mi, že děláme spíš věci společně. Celkově jsem moc spokojená, fakt mě to baví a ta komunita je skvělá. Moc se těším na příště!



7. dubna 2024 20:08

Úroveň lekce mi přišla akorát, spíš já sem měla problém, ale to byl důsledek okolností a mé situace (velikonoce a nemocné děti = malá příprava), odnáším si z toho to, že se přípravě na lekce musím věnovat víc, lépe se připravovat a projít si více úkoly, taky zkusit udělat co nejvíce úkolů abych pak mohla řešit s kouči.
Líbil se mi testík kahoot na základní pojmy. Shrnutí práce s počítačem - zjednodušení a práce s klávesnicí, bylo super, jen teda pro mě nic nového, možná sem po minulé avizované hodně čekala nějaké extra super wow, na druhou stranu kdybych zmiňované neznala, tak to pro mě bude wow.
Jediné co, tak "malování obrázku" na jednu stranu mě to bavilo, na druhou stranu mě štvalo, jak dlouho nám ta příprava trvala, ale vlastně nevím co na tom zlepšit/udělat jinak.



16. dubna 2024 13:33

Tato lekce se u mě zcela minula účinkem. Očekávala jsem, že se budeme věnovat tématům, která jsme měli za domácí úkol, místo toho jsme vlastně řešili už téma na další týden, o kterém jsem vůbec neměla přehled a neměla nastudované. Jediné co jsem si odnesla z lekce bylo, že je to těžké zadávat příkazy aniž bych věděla jaké příkazy mám zadávat. Ocenila bych tedy nějaký větší úvod k tématu, resp. bych ocenila věnovat se probraným tématům.

Jsem ráda, že bylo zařazeno uživatelské okénko efektivity práce na PC.

Systém koučů je skvělý.



17. dubna 2024 10:49

bylo by super zkusit práci v menších skupinkách, třeba se na začátku zeptat s jakým úkolem měl kdo problém a rozdělit se podle toho, každý kouč si pak vezme jednu skupinku a na zadání se podívají společně.



18. dubna 2024 18:00

Stíhala jsem a celkem rozuměla.
Jen jsem nevěděla, kde najít zpětnou vazbu :d
Kreslení pro mě sci-fi, ale chápu potřebu to zkusit bez pc a uvažovat, jak a proč.
Náročnost akorát. Jen jsem si myslela, že budeme víc pracovat na domácích úkolech.



19. dubna 2024 7:44

Studiu doma jsem se věnovala, takže zatím stihám a překvapivě i dost chápu :)
Kahoot se mi líbí, je to soutěž a zároveň opakování :)
To hádání kreslení bylo zbytečně dlouhé, prima vsuvka, ale možná lepší to nechat pokud zbyde čas, lepší je řešit otázky, pro které si tam chodíme :) pokud nemáte všechny co se stydí zeptat :)

Znovu díky za to co děláte :)