Hodnocení lekce

Lekce 12 – Chyby a moduly (sudý týden)

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

29. května 2024 23:56

S kurzem jsem velmi spokojena, musim ocenit lektora i kouce, kteri vzdy byli ochotni pomoci. K ukolum bych jen dodala, ze obcas jsem nevedela, jak vice vylepsit kod, proto bych uvitala napr.napoved od koucu v odevzdavatku, cim bych mohla kod zlepsit (casty komentar, dobry, ale slo by to zlepsit/zjednodusit). Take bych uvitala prochazet vice ruznych kodu / variant, at si muzeme vybrat to nejlepsi reseni, ktere by nas na teto urovni jeste nenapadlo. Tesim se na podzimni kurz a pokud bude moznost, tak prosim dopredu odtajnit ukoly, ktere si muzeme behem volna zkouset a nachystat otazky.



3. června 2024 10:07

Poslední lekce byla z mého pohledu hodně rozvolněná - uvítala bych více teorie k tématu, na co si dát pozor, časté chyby, atd... Na druhou stranu bylo hodně času na práci na úkolech, a více prostoru konzultovat s koučem.

Celý kurz hodnotím velmi pozitivně, jak z hlediska obsahu učiva a úkolů ke zpracování, tak z hlediska přístupu. Ve zpětné vazbě v odevzdávátku bych jen někdy uvítala přesnější nasměrování, přece jen, pro nás je to do velké míry samostudium, proto oceníme trochu víc navést (na srazech toho prostoru nebývá moc). Uvítala bych i ke každé lekci nějaké shrnutí a nasdílení toho, co se probíralo k tématu na srazu, nejdůležitější info, pak bychom možná méně chybovaly v úkolech.

V každém případě, díky moc lektorovi, koučům i organizátorkám, za všechno úsilí a trpělivost, a budu se těšit doufám na podzim v pokračování.



16. června 2024 19:03

Stíhala jsem, kouč mi hodně pomohl. Hodně jsem toho v průběhu setkání dovyřešila. Jen asi koučů bylo málo a na někoho se třeba nedostalo...