Hodnocení lekce

Lekce 11 – Chyby a moduly (lichý týden)

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

24. května 2024 15:11

Ahoj,
stihala jsem, koucove byli skveli a vzdycky pomohli
Rikala jsem si, ze by krom efektivni prace na pocitaci bylo skvely na podzim zaradit i desetiminutovku o tom, jak psat "hezkej" kod. Napr zminit nejake nepsane normy pri formatovani a dalsi triky (typu to, jak jste zminovali, ze jedna funkce by mela vracet jenom jednu vec atd).
Kazdopadne dik za lekci, jdu dodelat ukoly a doufam, ze se uvidime na podzim.



24. května 2024 15:13

Rozumněla jsem všemu, výborná lekce a výborný kurz. Mockrát děkuji!



25. května 2024 17:31

Ahoj,
tentokrát jsem pomoc koučů potřebovala vícekrát a vždy byli k dispozici, moc děkuji!
Tentokrát se k náročnosti lekce nemůžu vyjádřit úplně objektivně, protože jsem měla velmi náročný týden a už mi trochu docházel dech, ale nejspíš bude ze všech lekcí nejnáročnější.



27. května 2024 8:48

Lekce se mi líbila, dozvěděla jsem se, jak přistupovat k určitým výjimkám v kódu, tak jak by to dělali zkušenější programátoři. U poznámek k funkcím na lekci asi jenom podotknu, že žádná z nás mnoho funkcí v životě neviděla, proto některé spojitosti, jako jsou možné budoucí problémy při dalším použití, nedokážeme předvídat. Rozdělit vhodně funkce, může být trochu oříšek. Možná by se do budoucna hodilo nějaké mini cvičení právě na tohle. Poslední úkoly jsou určitě nejtěžší a je dobré, že jsou takticky rozdělené. Jinak práce a obětavost lektorů se dá jedině pochválit. Perníčky na závěr byly velmi milé překvapení, děkujeme. :)