Hodnocení lekce

Lekce 9 – Vlastní funkce (lichý týden)

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

9. května 2024 23:29

Líbilo se mi představení stránky pythontutor. Podařilo se mi taky dokončit nějaké úkoly, což je fajn. Myslím, že se úkoly dají zvládnout, ale některé už jsou trochu náročnější (to nutně není špatně). Celkově mi kritika k úkolům příjde konstruktivní.



11. května 2024 9:27

Ahoj!
Lekce jsou pro mě akorát. Možná spíš lehčí, ale to se mi vzhledem k mým časovým možnostem momentálně hodí.
Je úžasné, jak dobře je udělaná poslouponost těch materiálů a úkolů.
Díky za všechno, co děláte.



13. května 2024 21:46

Občas je to výzva a chce to mít trpělivost na úkoly. Ale na srazu si to pak vždy sedne - když je potřeba vždy je někdo ochoten pomoct a poradit.
Projít si časté chyby je velmi přínosné. Kahoot je super na zopakování si důležitého. Sraz jsem si jako po každé užila.



14. května 2024 21:41

chtěla bych jenom podotknout, že v lekci 'Vlastní funkce' se pracuje s jevy, které jsme neprocvičovali v úlohách v předchozí lekci. Konkrétně nebyl vlastně ani jeden úkol na nahrazování znaku v řetězci a v následující lekci se tak nějak počítá s tím umíme. Při organizaci bych příště kladla větší důraz na provázanost materiálů a úkolů. Prostě ideálně to udělat hezky postupně, to co je v materiálech si zkoušet v úkolech, ale postupně, neskákat z jednoho do druhého, pak se člověk ztrácí v tom, co má dělat, kde to má hledat a to je vysilující. Stejně tak bych prostě zadávala jenom základní věci, které v těch materiálech opravdu jsou, žádné machrovinky, ve kterých se pak motáme, to patří do bonusů (viz. vyhledávání velkých, malých písmen).

Jinak je vše skvělé, koučové i Tom ;) jen dotáhnout ty matroše ;) díky