Hodnocení lekce

Lekce 9 – Rozhraní a testy

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

23. listopadu 2023 10:51

Super bylo probrání často se opakujících chyb, to je vždycky přínosné. Kahoot asi nechyběl. Určitě mi hodně pomohl společný začátek řešení testování, aby člověk pochopil princip, jak má tuto lekci řešit úkoly, sama doma jsem to nepochopila.
Možnost mít kouče sám pro sebe ve zbytku lekce díky menší účasti byla super, dalo se probrat hodně věcí, to se mi fakt líbilo a hodilo.



23. listopadu 2023 20:27

Za mě sraz geniální. Poměrně náročné téma, kterým nachystané materiály hezky provedly. To, že narozdíl od minula, přišlo koučů tolik, bylo parádní zlepšení morálky. S týdenní pauzou jsem stihnul začít s novými úkoly a na lekci už jsem řešil problémy nového učiva přímo s kouči osobně - bomba.
Že nebyl kahoot vůbec nevadilo.. :D
Ještě ty stoly příště nechat v "U" a bude to čistá fantáázia.



28. listopadu 2023 22:43

Tentokrát nás bylo míň a naopak koučů hodně, takže jsme měli všichni pro sebe svého kouče a to bylo luxusní. Pomohlo mi to vyjasnit pěkných pár věcí.

Bohužel jsem s úkoly dost pozadu, takže probírání častých chyb mě už vyloženě míjí a ani téma testování jsem nějak neměla kapacitu sledovat, spíš mechanicky jsem ze začátku něco provedla podle návodu, ale vlastně pořádně nevím co, a radši jsem využila kouče pro dořešení starších úloh, se kterými jsem si sama bez nasměrování nevěděla moc rady. To mi pomohlo fakt hodně.