Hodnocení lekce

Lekce 3 – Funkce a želva

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

12. října 2023 13:52

Sezení do čtverce bylo fajn, asi nejlepší ze všech uspořádání. Stihla jsem cca půlku, ale to je tím, že jsem si tu lehčí polovinu nestihla udělat doma, příště budu chytřejší. Lekce začínají být těžké, je potřeba prodloužit domácí přípravu a na samostatnou práci v hodině si nechat opravdové oříšky, abych mohla naplno využít přítomnosti koučů. Koučové jsou skvělí, milí, vstřícní a vždy po ruce. A želva je taky boží :)



12. října 2023 19:14

No nestihla jsem, a to jsem si pár cvičení udělala doma. Těch úkolů je vážně dost a člověk asi nemůže moc přeskakovat, protože na sebe navazují. Uvidíme, jak to půjde dál.
Možná bych i zkrátila zpětnou vazbu a kahoot na začátku hodiny na minimum, abychom měli co nejvíce času na úkoly.

Kouči mi vždy pomohli. Vlastně s mi líbilo, když se kouč občas zeptal jak to jde a nabídl pomoc, protože sama těžko odhaduji, kdy už nastává ta chvíle, kdy je lepší se zeptat, než se trápit a strávit moc času bez posunu.

Zasedací pořádek byl fajn v tom, že si kouči mohli přisednout. Jen bylo trošku nepříjemné sedět zády, ale to je jen první část lekce.

Líbilo se mi zmínění nejčastějších chyb v úkolech. Možná by bylo fajn zmínit i nejčastější otázky nebo tak něco. Ideálně hned v té hodině dokud je to v živé paměti.



13. října 2023 22:55

Začíná přituhovat, lekce už pro mě byla složitější, příprava zabrala zase o něco víc času. Ale myslím, že se mi pořád daří rozumět.

Sraz se mi líbil. Kahoot super, zábavná forma, jak si připomenout přípravu :-) Opět se mi líbila vsuvka ke klávesovým zkratkám a efektivní práci s počítačem. Doufám, že Martinovy tipy budou pokračovat, je to fakt užitečné.

Práce na projektech mi dneska utíkala fakt rychle, najednou byl konec, ani nevím jak. Nepracovala jsem moc rychle, ale dařilo se mi vychytávat vlastní chyby, pomoc kouče jsem tentokrát nevyužila. Želva je super, líbí se mi, že z obrázku hned vidím, co funguje a co ne, a můžu to hned korigovat.
Obecně se mi líbí, jak jsou projekty promyšlené - že na sebe navazují a když na něco přijdu v jednom projektu, často to využiju jako jednu část programu v dalším projektu. Pěkně se to na sebe postupně nabaluje, to je prima.

Zasedací pořádek po čtveřicích mi přišel fajn.



16. října 2023 16:26

Je pravda, že přituhuje, věci se začánají nabalovat. Já osobně pociťuji málo času na zažití a zautomatizování, a najednou je nový týden a nová nálož info, a pak se to hezky pomíchá...a co není zažité, jakoby bylo opět nové:-) jinak, vše ok



16. října 2023 22:10

Dneska paráda, bylo super vidět nějakou reálnou odezvu toho, co člověk programuje. Želva supr!
Ses stíháním to bylo náročnější, ale tak všichni zavzpomínáme na matiku ze základní školy :)
Náročnost byla za mě akorát, výzva poměrně náročná, ale o to větší radost při vyřešení. Navíc kouči vždycky ochotně pomůžou, což je supr! za to díky.
Ne, že by to bylo nějak důležité, ale osobně hlasuji za postavení stolů do "U". Nějak mi to sedělo více. (Navíc by odpadla práce se stěhováním :D) Ale jestli kouči a ostatní měli raději stoly pro čtyřky, tak zase jako protesty dělat nebudu no... :)



17. října 2023 14:17

Lekce byla super - kahoot mi vyhovuje - zopáknu si věci z minula a někdy se i dozvím něco novhého. Bylo fajn, že jsme na začátku prošli nejčastější chyby - je super upozornění na správné používání tabulátorů a co největší zjednodušení kódu a psaní poznámek - to je něco, si potřebuju zažít a pořádně zapamatovat...
Jinak Martinovi tipy byly super, jako vždy!
Jinak už toho zučíná být hodně, ale tempo je fajn - člověk cítí, že nesmí polevit a zaspat...