Hodnocení lekce

Lekce 2 – Výrazy a podmínky

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

8. října 2023 9:53


  • stíhala

  • rozuměla jsem, naopak protože už mám drobné zkušenosti s Pythonem, tak to ve mě vyvolalo přemýšlet znovu o probírané látce a zařadit ji do odbornosti a k ostatním úzce spojeným úkonům při programování(např. zařadit do kodu testování jako pojistka proti datovým typům inputů)

  • lehká, ale velmi obohacující

  • kouči byli skvělí, pomohli nad rámec teorie dané lekce

  • nemám návrhy, kahoot byl super

  • nepotřebuji

  • nepotřebuji



8. října 2023 17:51

Lekce se mi líbila. Oceňuju, že se Tom vrátil k poznámkám ze zpětné vazby, a jsem ráda, že zas Martin řekl něoc k efektivitě práce, to mi připadá hodně užitečné.

Taky mě moc bavil kahoot, už jsme o něm hodně slyšela od učitelů, ale poprvé jsem viděla, jak kvíz probíhá v praxi, super!

Nestihla jsem všechny úkoly, u jednoho jsem se zbytečně zasekala vlastní vinou, ale celkově to myslím docela šlo. Pěkně už mám zafixované, jak spustit Python, jak aktivovat virtuální prostředí, automaticky už přepínám mezi editorem a příkazovým řádkem.

Snad už rozumím z lekce 2 všemu, měla jsem zmatek v tom, so je a co není "str", podle všeho mi jedem z koučů dal špatnou radu nebo jsem mu špatně rozuměla, ale teď už vím, takže dobrý.

Lekce už pro mě byla spíš těžší, ale pořád dobrý. Uvidíme dál.

Kouč pomohl, když jsem potřebovala, ale snažila jsem se v prvé řadě najít své chyby sama, to mi dává víc a mám z toho i větší radost, když se to povede.

Obecně mi vyhovuje samostatná práce, jen mě ze začátku rozhodil takový ten ruch v místnosti, kdy každý druhý s někým mluví, je pak pro mě těžké se soustředit, jsem zvyklá pracovat spíš v tichu nebo s hudební kulisou, ale nakonec jsem si zvykla celkem brzo.

Líbil se mi nový zasedací pořádek a oboustranné mazací cedulky se jmény - myslím, že to fungovalo dobře.
Klidně bych někdy vyzkoušela i sezení u sražených dvou stolů, ale nemusí to být, tohle bylo OK.

Díky moc za vaši práci!



10. října 2023 14:34

Lekce byla super a zase jsem se o kus posunula.
Stíhala jsi?
No, nevím, co znamená stíhat, nepředpokládám, že bylo cílem stihnout vše. Mám pocit, že jsem se dostala daleko, co jsem nestihla, dodělala jsem doma a mám pocit, že jsem vše pochopila, např. konečně už chápu datové tipy.
Obtížnost byla tak akorát - zapotila jsem se, ale na vše jsem přišla, tedy samozřejmě s radou kouče :-) Koučové pomohli, když jsem potřebovala a díky nim jsem pochopila i některé věci nad rámec lekce.
Jste super, nápad na vylepšení zatím není, co kritizovat už vůbec ne!