Hodnocení lekce

Lekce 12 – Slovníky

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

14. prosince 2023 10:39

Super lekce, je zajímavé probrat i něco nad rámec osnov a trochu odbočit. Tentokrát jsem si na celou dobu vlastní práce zabrala kouče pro sebe. Tohle je na těchto kurzech snad nejlepší - možnost konzultovat a poradit se na něčem, kde jsem se sekla...
Jo možná by bylo fajn na poslední lekci dát pár odkazů, kde všude jsou dobré materiálny na učení se Pythonu (šikovné stránky...).
Taky jsou pro mě trochu záhadou moduly - jak zjistím které jsou bezpečné, jaké jsou v nich funkce...



16. prosince 2023 14:05

Lekce byla super.
Líbila se mi ukázka, jak se dá zkrátit kód na minimum řádků. Na tomhle levelu sice asi ještě dlouho nebudu, ale bylo to dost užitečné a bylo fajn vidět, jak to později může vypadat.
Většinou si moc neřeknu o pomoc, protože doufám, že na to všechno přijdu nakonec sama. Ale tentokrát jsem pomoc koučů hodně ocenila, protože mě popostrčili správným směrem a byla jsem pak schopná vyřešit dost úkolů a zase mě to trochu nakoplo, takže díky.
Jinak padl dotaz, jestli stíháme. Nakonec jsme nehlasovali, ale za sebe můžu říct, že vůbec nestíhám. Jsem dost pozadu a už teď vím, že to do konce kurzu nedoženu. Potřebovala bych vždycky minimálně týden na vypracování úkolů a pak ještě další na projití a vyzkoušení nové látky - takže tak 2x delší kurz :D



28. prosince 2023 19:48

?