Hodnocení lekce

Sraz 5 – Opakování

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

12. dubna 2023 8:48

Za mě super nápad přidat opakovací hodinu, bodlo mi to. Dodělávala jsem ještě úkoly z minula, ale dostala jsem se i k těm novým co jste připravili a to teda byla výzva. Nestihla jsem z nich ještě všechno, mám v plánu se k nim vracet a případně řešení konzultovat přes odevzdávátko. Moc díky jak se nám věnujete a co pro nás připravujete :)



13. dubna 2023 15:12

V celku jsem na kurzu stíhala a taky všemu rozuměla. Lekce opakování pro mě byla celkem těžká (řešila jsem nové úkoly), ale super chalenge. Ale z části je to tím, že soustředit se v takto velké skupince s mnoha rozhovory je pro mě těžší a tím pádem jsem postupovala pomaleji.
Super, že kouči jsou po ruce. Jen se mi někdy zdálo, že nejsou úplně seznámeni s úkoly, a tak jsme je četli spolu :D, ale to jsem si je aspoň i já přečetla po 10.
Jinak je kurz (i pivko) super :)



15. dubna 2023 21:14

Zaradení lekci s opakovaním nakonec bodla. Myslím si, že je duležité pochopit základy a procvičit je a určitě to nebyla stracená hodina. Bylo fajn dokončit a nevyřešené úkoly a pak přes svátky dodělávat úkoly z opakování.

Odevzdávatko cením moc moc moc a děkuji, že nám dávate zpětnou vazbu! :)



18. dubna 2023 15:55

Každá hodina je trochu jiná a na každou se těším. Na opakovací lekci jsem se snažila opravdu dobře připravit a musím říct, že se vyplatilo. Moc se mi líbilo rozdělení na menší skupinky a tak si každý mohl dělat, co zrovna potřeboval. Moc děkuji



29. dubna 2023 11:55

Opakovací lekce byla super. Dohnal jsem co se dalo. Skvělý nápad spustit to odevzdávátko protože tam zase člověk přečte interakci od kouče. Plno věcí a informací od kouče co můžu ještě zlepšit. Díky moc za to. Přimlouval bych se u dalšího kurzu spustit odevzdávátko rovnou od začátku. Je to super co děláte. Doufám že to budu moc nějak zase vrátit komunitě. Díky moc. Boris