Hodnocení lekce

Sraz 3 – Funkce a želva

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

24. března 2023 8:50

Rozumněla jsem všemu, ale potřebuji víc času na vyplnění úkolů :)



24. března 2023 11:49

Vše bylo super, kahoot skvělý. Úkolů tak akorát, jen si vybrat to zajímavé, nezaseknout se. A co se nedařilo tak s tím pomohla koučka/kouč. Vše moc fajn. Už se zase těším na další čtvrtek :-) Co jsem nestihl tak jsem dodělal doma a pohoda. Tempo dobré. Plno nových informací. I Python v hospůdce byl moooooooc fajn :-) Boris



24. března 2023 19:49

Stíhala jsem, a když jsem si nevěděla rady, tak mě kouč pěkně navedl, že jsem na chybu došla sama. Lekce se mi líbila a určitě jsem se naučila plno nových věcí.



26. března 2023 11:43

Lekce za mě supr. Nestihla jsem všechny úlohy, ale s tím se počítá. Kouči byli k dispozici ochotní poradit. Líbi se mi hra cez kahoot, je to zábavné naladení pro začátek.



29. března 2023 8:06

Tak jako ostatní hodiny, nemohu nic než jen chválit. Jmenovitě bych chtěla pochválit kouče u našeho stolu (T+M). Líbilo se mi, že úkoly které byly takové konverzační/vysvětlující jsme si udělali dohromady a následné prográmky každý sám dle svého tempa. Líbil se mi přístup koučky, který spočíval v drobných nápovědách, které vedly k "samostatnému" vyřešení úkolu. Hodina mi přišla náročností akorát, moc jsem si to užila. Děkuji za ni.



29. března 2023 22:19

Kreslení je super!! Želva mě zatím bavila ze všeho nejvíc :)



13. dubna 2023 6:13

Třetí lekce kurzu byla skvělá. Sice jsem nestihla vypracovat všechno, ale o to byla práce strávená na jednotlivých úkolech intenzivnější.
Vždy když potřebuji pomoc, tak někdo přijde a pomůže mi (plus mě naučí něco nového).