Hodnocení lekce

Sraz 2 – Výrazy a podmínky

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

16. března 2023 19:56

stíhala :))
rozumela
bola náročnejšia lebo som si nepreštudovala pol materiálov
kouči sú super <3



16. března 2023 19:58

ešte - zle sa mi rieši kahoot ked nemám odpovede v PC a musím pozerať na projektor



16. března 2023 23:14

Zdravím!
Dnes mě to strašně bavilo a odcházela jsem plná rozvířených endorfinů. Hned se mi chce "kódit" zase. Kouč 'bezbrýlí Tom' byl skvělý, milý a věnoval se naší skupince. Krásně a trpělivě vystvětloval věci a já konečně pochopila vše, co mi nebylo doteď moc jasné. Stíhala jsem skoro vše - myslím, že bych i vše stihla, kdybychom se nedomlouvali, že na sebe počkáme u 14. cvičení a vše společně potom projedeme. Ale to hodnotím jako dobrý postup. Tom se nás nejdříve ptal, jak jsme úkoly vyřešily, potom doplňoval, případně nám vysvětlil, proč některé věci nejdou a jak by ještě šly udělat, bylo to opravdu přínosné. Získala jsem tak i trochu větší rozhled. Lekci hodnotím jako těžkou tak akorát.
Kahoot byl úžasný nápad! Na začátku mě rozproudil, zase jsem si osvěžila, o co v této lekci jde. Myslím, že i navázal takovou zábavnou, adrenalinovou atmosféru.



19. března 2023 13:38

Kahoot na začátku byl super, jen si musím sednout blíž abych na to viděl :-), případně ale to asi nejde nastavit aby člověk viděl/volil odpovědi u sebe na notebooku/mobilu, se to tam asi nevleze :-)
Stíhal jsem v pohodě, bylo toho tak akorát.
Vše bylo srozumitelné, podle přípravných materiálů.
Lekce byla spíš lehčí, ale to je způsobeno tím že už sem se podmínkám a cyklům věnoval o chvilku dříve. Kouč Martin (i Monika) byl skvělý, perfektní bylo že přidal ty bonusové materiály(rozšíření, vylepšení stávajících příkladů) a se vším poradil. Další lekci bych zase takhle naplnil klidně i více, i s těmi bonusovými příklady ať je co dělat i doma a radit se na Discordu :-)
Boris



20. března 2023 7:28

Hodina se mi velmi líbila. Startovací testík byl perfektní, jen jsem si hned nevšimla, že odpovědi jsou na plátně (nikoliv na notebooku:D, ale to je drobnost:D). Procvičovací úkoly v hodině mi přišly náročností akorát, znovu připomenutí domácí přípravy.

Zatím ještě stále všemu rozumím, takže super. Hodina mi nepřišla těžká, spíše pohodová se zápalem stihnout co nejvíce úkolů.



21. března 2023 13:32

Nestihla jsem poslední úkol, ale dokončila jsem to doma :)