Hodnocení lekce

Sraz 7 – Chyby a moduly

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

21. dubna 2023 15:32

Piškvorky jsou fakt zajímavé a ne uplně jednoduché. Měla jsem však problém se na ně soustřediť a postupovala jsem pomalu. Co je ale super, že než se zaseknu si můžu "hypotézu" o tom jak pokračovat dále zkonzultovat s kouči. Takže kouči pomáhají, jen by to chcelo aby poznali zadané úkoly.



26. dubna 2023 13:27

Tak další hodina za mnou. Musím říct, že zpětná vazba funguje perfektně. Stále platí, že se dost stydím, když vymýšlím kód, ale koučové sice stojí v blízkosti a čekají na moje zavolání, ale již nemám pocit, "že jsem pod dohledem" a tím pádem pod tlakem honem něco správně vymyslet. Takže chválím a chválím a moc děkuji!!! Další velmi příjemná a přínosná hodina.



26. dubna 2023 19:39

piskvory som sice robila doma, ale vdaka za opravu aspon casti online! na hodine som rada ze sme sa venovali tomu, čomu som dobre ešte nerozumela:))



12. května 2023 15:35

Hodina byla fajn, vždy plná něčeho nového. Úkoly příjemně náročné. Spokojenost.



25. května 2023 13:18

Je super že jsou takové komplexní úkoly jako piškvorky, šibenice atd. rozděleny do jednotlivých malých úkolů. Že mě to tak úplně moc nevyděsí, ale i tak pořád zatím vedou ty "jednodušší" úkoly :-) . Výborné jak nás mají koučové furt velký zájem naučit hromadu věcí a předat nám toho co nejvíc. Díky moc. Boris