Hodnocení lekce

Sraz 11 – Slovníky

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

24. května 2023 7:37

Další super hodina. Čím více toho umíme, tím kapku náročnější je pro mě pochopit jak přesně daný úkol má být vyřešený. A hlavně xy cest k vyřešení jednoho úkolu. WOW, úžasné! Už několikrát se mi stalo, že jsem vymýšlela( pro mě naprosto jednoduchý a plně logický) kód a pak jsem se zasekla a kouč mi přišel pomoct a můj naprosto jednoduchý kod(na x řádků) zjednodušil na jeden řádek:D:D Nejde tak ani o zjednodušení, ale že použil jiné "schopnosti" pythonu, které většinou vycházely z právě probírané látky. Tím, že jsem novou látku neměla ještě natolik zažitou, nepoužila jsem to co se použít mělo.



24. května 2023 15:55

Ahoj, za mna lekce v pohode. Dostala som sa ale len na 4 úkol, pretože som sa moc zdržala nad tými predtým - ale to je moja chyba, nebola som na predcházajúcich dvoch hodinách a trosku som sa v tom motala... Inak ako vždy kouči supr :)



1. června 2023 17:24

Slovníky byly výborné. Úkoly tak akorát. Zase tam šlo najít tolik různých řešení. Obtížnost úkolů tak akorát. Díky za trpělivost koučů když zrovna něco nešlo :-). Díky. Boris :-)