Hodnocení lekce

Sraz 6 – Vlastní funkce

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

15. dubna 2023 21:11

Lekce byla za mě dobrá, stihla jsem pro změnu dost úkolu z papíru (psychologicky je to pak lepší pocit :D ) Kouči jako vždy ochotní pomoct a taky supr, že napovídají, jak kód vylepšit, aby byl víc "programátorský".

Sprovoznení odezdávatka by 100% velmi dobrý krok, ocenuji! :)



17. dubna 2023 17:36

Na začátku jsem trochu tápala, ale díky radám koučů jsem novou látku pochopila a moc se mi to líbilo. Jen ty dvě hodiny strašně rychle utečou :-)



19. dubna 2023 16:05

Vlastní funkce byly zajímavé, pořád si nejsem jistá jestli jsem to úplně pobrala (o rekurzích nemluvě) :D ale chce to asi jenom procvičovat. Mám trochu pocit, že mi začíná ujíždět vlak, kupí se mi nesplněné úkoly a rychle přibývají další. Ale myslím že je důležitý, že mě to pořád moc baví a budu se snažit na tom víc zamakat.
Takže díky za další super setkání, je mi tam s váma hrozně příjemně :)



26. dubna 2023 13:24

Byla jsem nemocná, takže hodnotím domácí přípravu. Přesněji řečeno odevzdávátko. Musím říct, že je to velká pomoc. Moc děkuji za čas a zájem všech koučů věnovat se nám v hodině a ještě i potom:D



25. května 2023 12:46

Další výborná lekce. Koučové pomáhali. Je hrozně poznat na kterou lekci se pořádně připravím a na kterou ne dostatečně. Tentokrát mi to šlo :-). Díky. Boris