Hodnocení lekce

Lekce 6 – Opakování

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

19. října 2022 21:56

Lekce byla užitečná. Zjistili jsme, jak náš programovací partner přemýšlí, jaké má postupy a tím pádem jsme získali i jiný pohled na řešení programovacích oříšků. Hodina mě hodně bavila, ale těším se na novou látku. Škoda, že kurzy trvají tak krátce, jinak bych takové hodiny zařadila každý měsíc :) Díky díky



23. října 2022 23:02

S prvnim prikladem jsem byla bohuzel uplne mimo a mam pocit, ze sama bych na to nikdy neprisla. Vubec jsem nevedela ani jak zacit.
Interakce s ostatnimi byl urcite zajimavy zpusob. Myslim, ze je fajn takoveto hodiny taky zaradit.



24. října 2022 22:59

Začínám se v tom ztrácet. Připadá mi, že se nám všichni snaží maximálně pomáhat a stejně mi hrozně trvá, než vymyslím řešení úkolu na před před minulou hodinu.
Stydím se za to, že nestíhám plnit úkoly včas a nedokážu si najít čas během týdne do toho ponořit, jak by bylo potřeba. Možná by mi pomohlo se na několik dní odebrat někam pryč od všeho a věnovat se jenom pythonu, ale nevím, nakolik by to bylo reálné. Dlouho mi trvá se na to vůbec naladit a pak je najednou jedenáct večer a mám dost.
Stydím se za to, že chodím na hodiny nepřipravená a na nich se mi obvykle zavaří mozek tak, že chvíli jede na autopilota a jen slepě opisuje věci z tabule, než to v poslední půl hodině sepne a začínám to trochu chápat.
Nevím ale, co s tím, nechce se mi chodit s blbou náladou, na druhou stranu, další absence mi jedině uškodí.
Zkušenější kolegové mi říkají, že tohle je normální a taky to zažili, což je momentálně asi moje hlavní motivace to ještě nevzdávat, ale opravdu si teď připadám dost mimo :/



25. října 2022 9:56

Opakovací lekce byla super - zvlášť práce ve skupinkách, možnost přemýšlet nad úkolem nahlas a hned dostat zpětnou vazbu.



25. října 2022 14:32

Opakovací hodina byla fajn, trochu víc jsem si ujasnila, jak nad úkoly vůbec přemýšlet. Pomohl mi papír a tužka a napsání jakéhosi "receptu". Je fajn mít takto více prostoru pro konzultaci s koučem.



25. října 2022 15:01

Opakovací hodina se mi moc líbila. Myslím, že brainstorming v menších skupinkách je dobrý způsob práce. Člověk musí své myšlenkové pochody formulovat nahlas a to ho často dovede k nápadům, na které by normálně doma sám nepřišel. Navíc se může zeptat kouče, jestli přemýšlí správným směrem anebo může kouč pomoct, když se člověk sekne.
Myslím, že by stála za zvážení i koncepce kurzu tak, že doma si člověk projde textové materiály a lehčí úkoly před kurzem sám a pak na samotném kurzu se pracuje na složitějších úkolech v týmech.
Jen nápad! :) Jinak super!

Díky moc! :) Poprvé jsem měla pocit, že to může být i sranda.



31. října 2022 22:15

Ahoj, omlouvám se, že lekci komentuji až teď. Byla jsem na tuto hodinu zvědavá. Příklad, ve kterém bylo obsaženo hodně látky, kterou jsme se učili, byl popravdě celkem těžký. Když se na to teď dívám, tak se to nezdá, ale v hodině jsem byla celkem zamotaná. Koučové ale byli opět super, takže se to dalo :) Co mi vadí - ale na mně, ne na vás - je to, že se špatně soustředím, když u mě někdo stojí a ptá se mě, co bych dělala. V tu chvíli si kolikrát nedokážu vybavit ani ty nejjednodušší věci. Nedokážu to úplně vysvětlit, ale takto to nějak mám a měla jsem vždycky. Snažím se ale na tom pracovat a myslím, že se to pořád zlepšuje :)



1. listopadu 2022 11:54

Během hodiny jsem neměla potíže s tím že bych něco nestíhala. Řekla bych že největší problémy mi dělalo pochopit složitější práce s moduly a chybovými hláškami, kdy bylo zapotřebí hodně pozornosti abych se v postupu neztratila. Jinak jsem žádné další potíže neměla.



4. listopadu 2022 14:45

Zde jsem využila, že to bylo opáčko, takže jsem chyběla a doháněla pracovní věci .... PS jak bude lekce toho 8.11.2022 tak se po ní půjdu taky socializovat, když mě nesníte