Hodnocení lekce

Lekce 2 – Podmínky a funkce

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

20. září 2022 21:31

Ahoj, vše bylo ok. Díky!



20. září 2022 22:01

Ahoj,
Za mě byla výuka pěkne udělaná a systematicky na sebe hezky navazovala. Je strašně fajn, když je vždycky po ruce někdo, kdo s problémem pomůže:) Možná bych malinko ocenila, kdybychom měli víc možnost si to sami procvičit, uvést příklad, a pak dat třeba jiné hodnoty abychom si neco podobného napsali samostatne. Aspoň pro mě je ten pocit, ze to člověk napsal sám, k nezaplacení :) Ale asi by to obnaselo to, aby si každý trosku nastudoval teorii před hodinou,jako domácí úkol. Jinak ale jsem moc rada, ze jste a dáváte holkam/ženám tu možnost do toho proniknout! ;)



21. září 2022 10:25

Ahoj,
Vše jsem stíhala a (zatím) všemu rozuměla. Kouče jsem teď nepotřebovala, Karolína vše vysvětlila tak, že nebyla potřeba využít pomoc kouče.
Děkuji za další skvělou hodinu.



21. září 2022 10:53

Podle mě bylo všechno super, koučové byli nápomocní a výklad mi přišel jasný a akorát rychlý. Napadá mě jedině trochu horší čitelnost promítaného obsahu ze zadních řad - možná by pomohly kontrastnější barvy nebo větší písmo :).



24. září 2022 23:19

Na druhou lekci jsem se vlastní chybou dostatečně nepřipravila a tak jsem si aspoň na vlastní kůži vyzkoušela, jaké to má následky :D
Lekce mi objektivně vzato přišla ok, můj zásek trvající cca první hodinu a půl velice ochotně pomáhali překonat koučové a na konci lekce už jsem se našla.
Byla jsem z mnoha i jiných, s kurzem nesouvisejících, důvodů poněkud mentálně mimo a cítila jsem, že kdybych pak jela rovnou domů, mohla bych upadnout do deprese. Jelikož i proto jsem tady, abych si nějak znovu nastartovala mozek a naučila se ho lépe používat, tak jsem opět zašla i na pivo po lekci. A tak bych ráda i zmínila, že tyhle srazy po lekcích mi velice zvedají morálku a chuť to tak rychle nevzdávat, i když třeba mám zrovna blbý den ;)
Chtěla jsem si tuhle zpětnou vazbu dostatečně promyslet a taky ji napsat až poté, co dodělám aspoň některé domácí úkoly.
Jsem ráda, že jsou ke kurzu dostupné studijní materiály, které mi pomáhají k orientaci v tématu, které se třeba nestihlo v kurzu probrat podrobněji.
Těším se na příště :)



26. září 2022 8:16

Zatím stíhám s přehledem. Možná bychom mohli trochu zrychlit, aby se na hodině probralo víc věcí. Kouči super, jen se možná chudáci trochu nudí ... ;)



26. září 2022 20:12

Opět nemám co vytknout. Tempo tak akorát, všechno dostatečně zopakováno.



27. září 2022 8:47

Tentokrát jsem všechno stíhala a myslím, že i pochopila. Zdálo se mi to lehčí, ale zase ze zkušenosti vím, že je lepší si to takto vrýt do paměti a zkoušet na lehčích věcech. Když podmínky potřebuji použít na rozsáhlejším příkladu, tak to taková brnkačka není :)
V této fázi jsem hlavně ráda, že jsem pořád nějak motivovaná, těším se na další hodinu a na to, co se naučím nového :)



27. září 2022 15:26

Me tempo vyhovuje. Urcite bych nezrychlovala. Mozna bych nekdy zopakovala konkretni otazku ci ukol vicekrat. Kdyz se treba nekdo zepta k tematu a ma v hlave uz srovnano nac se presne pta, me chvili trva si to pro sebe prebrat a pak mi prijde, ze se nechytam a vsichni kolem vedi o cem se mluvi jen ja ne:)) Treba u konktretnich pripadu s podminkami, kde se jeste velmi jednoduse zamotam ...
Jinak super a znovu moc dekuji za prilezitost tu byt!:)



4. listopadu 2022 14:36

Protože mám teď na služební cestě čas tak pojďme dohnat zpětné vazby:
druhá lekce mě bavila :) tehdy bylo vše jasně a přehledně vysvětleno na druhou lekci bylo fajn rychlé zopakování na začátku :)