Hodnocení lekce

Lekce 10 – Sekvence a soubory

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

20. listopadu 2022 21:44

První hodina s Pájou se mi líbila o něco více. To, co si teď připravil, bylo ale super. Rozuměla jsem všemu, co nám zadal. Problém byl ale v tom, že jsem nevěděla, jak na to :-) Taky mi nepomáhalo, když se nám to snažil dovysvětlit. V tom jsem se ztrácela. A bohužel už jsem neviděla, jak Python propojit s Excelem :-/



22. listopadu 2022 10:00

Hodina se soubory mi přišla jako super tema, ale bylo to náročný 😀 ještě si potrebuji prostudovat pyladies materiály abych to lépe pochopila 🙂 každopádně hodina byla opět vtipna a mozkové závity drasajici(jak už bývá zvykem u Pavlíka😀) a jsem rada ze už se hodiny více směřují do procvicovani a kombinaci všeho možného,co už jsme se naučili 🙂



22. listopadu 2022 15:05

Postupně odpadávám a hrozně ráda bych udržovala nějakou aktivitu aspoň v té formě, že fyzicky dojdu na kurz i přesto, že tam pak nejsem už mentálně schopná nad něčím přemýšlet.
Je to moc fajn vidět, slyšet a být s vámi, moct se na cokoli zeptat a vědět, že se k tomu můžu kdykoli později vrátit.
Jsem moc vděčná za to všechno, co pro nás děláte a doufám, že to někdy snad doženu. Je to celkem fofr hlavně pro člověka, který je naprosto zahlcen spoustou věcí mimo kurz.
Popravdě hlavně naše srazy po lekcích mi dokážou hodně zvednout morálku a je mi mezi vámi moc fajn :)



29. listopadu 2022 10:20

Bylo super vidět možnost využití souborů a v podstatě už si takhle vyzkoušet jak vzdáleně může vypadat náplň pythonisty.
Samostatné úkoly opět potrápily, ale to je spíš o té rychlosti, já na to přijdu, jen to chce čas :)