Hodnocení lekce

Lekce 1 – Výrazy

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

13. září 2022 23:00

Ahoj, díky moc za hezké vykročení do nového kurzu. Ve škole už jsem nebyla ani nepamatuji, tak to bylo příjemné :)
Nejvíc jsem na začátku bojovala se založením discordu, který mi hned po ověření emailu zablokoval profil, ale potom večer v hospodě se povedlo vytvořit nový login přes mobil a už mi to frčí :D
Úvodní povídání bylo pěkné, stručné ale informativní, nevěděla jsem, že za zrodem programování stály ženy.
Samotný python byl pozvolný a stíhala jsem ho dobře, což věřím brzy přejde, ale takhle na začátek, v novém prostředí, to bylo fajn.
Vlastně jsem měla před kurzem trému a strach, že jsem se na to dost nepřipravila a uteklo to nakonec docela rychle.
Díky moc a těším se na další lekci ;)



15. září 2022 16:42

Ahoj. Na prvním setkání jsem stíhal, všemu rozuměl, bylo to akorát, kouč mi vždy hned pomohl. Díky.



16. září 2022 12:07

Ahoj,
dekuji za prvni uvodni lekci. V prvni hodine jsem ZATIM vse stihala. Koucove byli uplne v pohode a ochotni s cimkoliv pomoci. Nenapada me momentalne nic na vylepseni. Jen snad alespon jedna petiminutova prestavka by nakonec bodla (ikdyz jsme si odhlasovali puvodne, ze zadnou nechceme).
Dekuji



17. září 2022 11:58

Ahoj, lekce se mi líbila, stíhala jsem a porozumněla jsem všemu. Obtížnost byla akorát a když bylo potřeba, koučové vždy pomohli. Asi mi bude chvilku trvat zorientovat se ve zdrojích, materiálech a projektech, je to teď takové rozstrkané na hodně míst a zpočátku ne úplně přehledné, ale myslím, že se mi podařilo najít vše, co jsem potřebovala.



17. září 2022 19:03

Mile mě překvapilo, že jsme projeli veškeré základy (i přes to, že byla požadována základní vstupní znalost). Tempo bylo tak akorát, všechno jsem stíhala. Kájin styl vyuky mi vyhovuje, no a piva jsou už jen třešnička na dortu.
+ domácí projektíky mi pomohly si základy upevnit



20. září 2022 0:25

Musím říct, že mě prostředí i atmosféra příjemně překvapily.
Co se týče tempa, tak to se mi zdá tak akorát v rámci toho, co jsem zatím měla tu možnost poznat.
Vstřícnost a metoda barevných lístků je úplně ideální, alespoň pro někoho jako jsem já kdo je spíš introvertní. Takže z mě úplně super :)
Musím říct že zatím se mi tato volba zdála úplně super pro start poznání světa programování.
Těším se na další setkání.



20. září 2022 8:26

Podle toho, jak pracuji, tak mám pocit, že mívám ze začátku vždy problém s tím, co znamenají jednotlivé pracovní pole. Když už vím, jak je vše propojené a co s čím spolupracuje, tak už dobré :) Na 1. hodině vše super. Boží jsou koučové, co hned přiběhnou, poradí a vysvětlí. Tohle je fakt vymakané. Ještě mám problém s tím se ozvat, že třeba nestíhám, protože nechci ostatní zdržovat. Ale zapracuji na tom. Hlavně ale musím zapracovat na dřívějším vypracování domácích úkolů :)