Hodnocení lekce

Lekce 7 – Chyby a moduly

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

27. října 2022 10:11

Ahoj, stíhal jsem a snad i rozuměl... Za mě všechno ok, díky!



31. října 2022 14:40

Hodina byla fajn, všemu jsem víceméně rozuměla. Koučové vše vysvětlili a pomohli i s dotazy. Škoda, že jsme nestihli více praktických úkolů, ale čas máme omezený, takže to chápu. Těším se na další hodinu! :)



1. listopadu 2022 16:51

Ahoj , hodina byla v pohode. Nemam co bych vytkla.
U sebe konkretne mam pocit, ze mi uplne nesedly definice funkci, ktere se hodne pouzivaji i v nasledujich hodinach. Kolikrat mam problem si ji jen pojmenovat a ujasnit si, co presne chci. Ale tak doufam, ze to je opet o nejake praxi.



3. listopadu 2022 21:45

Ahoj. Hodina byla moc fajn, vše bylo srozumitelné a domácí příprava k tomu je vždy také cenná. Přijde mi, že na hodinách je to jednoduchý ale pak sama doma mi to chvíli trvá vše si zopakovat a správně použít. Takže díky také za domácí úkoly, které nás posouvají dál :)



4. listopadu 2022 14:49

Ošetření chyb a práce s moduly... Abych citovala ze Sindibáda a tajemství sedmi moří (kresleného)
"Všechno do sebe velmi krásně zapadá"
Akorát jsem se na ten den moc nevyspala ale to ničemu nevadí, cvičení v průběhu jsem krásně stíhala, ale jak jsem psala předtím, už se člověk musí zastavit a zamyslet, aby mu došly souvislosti.
Mohla bych mít klidné služebky častěji :D krásně se pak dohání spousta restů. MNO jinak asi bych dala víc cvičení na ošetření chyb (ale to proto že mě ten princip sám o sobě zaujal)



6. listopadu 2022 14:12

Ahoj!
Stíhala jsem a většinu jsem i pochopila. Při tom propojování jsem se ale začala ztrácet a nevěděla jsem, co se čím volá. Díky svým dotazům, ale i dotazům ostatních, jsem to začala chápat. Bojím se ale, že u domácích úkolů to pro mě bude těžké.