Hodnocení lekce

Lekce 12 – Třídy a dědičnost

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

6. prosince 2022 23:08

Nevim, zda je tohle zpetnovazebnik na posledni hodinu nebo na cely kurs, jak bylo zmineno na zaverecne lekci... Nicmene bych se chtela vyjadrit k samotnemu kurzu:)
Jsem velmi vdecna, ze jsem se ho mohla zucastnit. Rozhodne mi rozsiril obzory, coz vlastne splnilo me ocekavani. Zaroven jsem chtela vedet, zda me to treba nakopne v tom, ze bych se programovani (pro me dosud neznama oblast) chtela venovat vice. Zde jsem zjistila, ze ano, ale jsem smirena s tim, ze na zadnou profi uroven to nebude:) Me mozkove a casove kapacity stihaly tak zhruba do puli kurzu (dalo by se rici, ze stoprocentne:). Vzpominam si, ze trochu vetsi nejistota zacala tak u vlastnich funkci, ktere jsem si neumela kolikrat dobre definovat.
Pak uz jsem se velmi rada zucastnovala zajimavych lekci, ale reseni ukolu uz bylo cim dal tezsi, vedlejsich povinnosti cim dal vice a taky zafungovala prokrastinace neustaleho odkladani a davani prednosti dalsim cinnostem, ktere lepe odcipaji:) Kdyz jsem se do domacich projektu poustela, vyzadovala jsem absolutni klid, maximalni soutredenost bez vyrusovani a spoustu casu. Z toho plyne, ze to u nas slo jen v noci...)
Porad si rikam, ze jak bude chvile a nalada, tak se k ukolum vratim a dodelam.
Jinak kurs byl opravdu skvely, me se moc libilo, jak kazda hodina byla motivujici a to predevsim diky viditelnemu nadseni vsech clenu organizacniho tymu, coz bylo prenositelne i na nas.
Jsem velmi rada, ze jsem toho mohla byt soucasti. Pivo parkrat po kurzu bylo taky moc bezva, kdyz cas dovolil:)
Co se tyce nejakych negativnich feedbacku...porad po nas nejaky chcete, ale ja asi uplne nevim, co bych mohla navrhnout na zlepseni. Spis si myslim, ze ten, kdo k tomu ma blizko, tak si najde cas, aby se tomu vice venoval (treba i dalsim samostudiem, uz jen proto, ze ho to bavi). Na hodinach se nepochyti vsechno a je potreba se stale vracet k materialum.. Proto spis hledam nedostatky u sebe a vim, ze kdyby byly podminky a malinko vetsi osobni motivace, tak by to slo lepe.
Mozna jen co me ted napada...kdybych vedela, ze vetsina cviceni probirana v hodinach je presne primo i v materialech, tak bych neopisovala pracne nic z platna a snazila se chapat veci vice v hodine (ci primo kopirovat z materialu do editoru). Takto jsem opisovala, nekdy se ztratila a sazela na to, ze se k tomu doma vratim a dopochopim nektere veci pozdeji( coz se nekdy stalo ,ale nekdy taky ne:)
Takze zaverem moc moc moc dekuji za tuhle prilezitost a s uctou se vsem klanim . Byli jste super!:)



2. ledna 2023 18:18

Ahoj kurzy byly pro mě užitečné a zábavné. Každou hodinu, na které jsem byla jsem si vážila a snažila se úkoly řešit skoro každý den. Byla to velká zábava a vím, že bych se programování ráda věnovala i v budoucnu. Kurzy hodnotím pozitivně, všemu jsem na výuce rozumněla. Líbilo se mi, že byla i opakovací lekce, což pomohlo vědomosti prohloubit. Děkuji všem koučům za přátelský přístup a hlavně Karolíně za výklad, který byl srozumitelný i zábavný. Až dokončím školu, ráda se připojím ke koučům začátečníckého kurzu. Ještě jednou děkuji, děláte to celé moc dobře.💕😊



3. ledna 2023 10:37

Ahoooj, poslední lekce byla moc zajímavá a jen mě mrzí, ze jsme z OOP nemohli stihnout víc 🙂 celkove byl kurz moc přínosný, hodně mi pomohl si utridit věci a trosku nad tím kódem přemýšlet jinak,což je přesně to, co jsem potřebovala. Jestli bych musela něco vytknout, tak jedine to,ze byly lekce o trochu víc jen teoretické, lepší by asi bylo více programovat s vaši asistenci 🙂 jinak ale moc moc dekuji, jste nejlepší 🙂



3. ledna 2023 11:53

Posledni lekce stejne jako zbytek celeho kurzu byla paradni - vse bylo srozumitelne vysvetleno a ukazano, koucove pomahali :). Kurz se mi moc libil, akorat jsem bojovala se stihanim domacich projektu - ty budu jeste dodelavat zpetne a jsem moc vdecna, ze i takto po skonceni kurzu jsou koucove ochotni s projekty pomoci.
Jedine, co bych byt vami zvazila do budoucna, je obcasne obraceni formatu teorie VS domaci projekty - tzn. ucastnici by si nastudovali latku z materialu predem a na srazu by se pak pracovalo hlavne na projektech :)
Dekuji moc za vyborny kurz!