Hodnocení lekce

Lekce 3 – Funkce a cykly

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

30. září 2021 15:14

Postřeh: nemyslím si, že by želví úkoly byly nutně pomocné a lepší pro pochopení cyklů a věcí vůbec, pro mě to naopak byly nejtěžší úkoly celého kurzu, protože se do už tak nového “programátorského” myšlení pletou ještě problémy s myšlením geometrickým a věci se tak stávají naopak komplikovanějšími. Je to sice hezké a milé vidět, že želvička něco nakreslí, ale často je to spíš takový postup “něco tam píšu a měním tak dluho, než vyjde kýžený obrázek, ale moc nevím proč se to tak stalo bo nerozumím všem těm úhlům atd”.



30. září 2021 15:52

Fajn kurz, jasne bylo asi vse,
dobre bylt priklady kodu a co tam je spaten
mozna bych
vice ocenila nejake interaktivni prikaldy na hodine a
jejich spolecne reseni.



1. října 2021 14:33

Videa byly super, středeční sezení taky, sice bylo málo lidí, ale Petra to zvládla na jedničku. Jen bych dala více prostoru ve středu na komunikaci s koučem, jelikož učivo je vysvětlené v materiálech, tak bych už to znovu neprocházela, jen bych vypíchla nějaké časté chyby a zaměřila bych se více na otázky.



1. října 2021 14:33

Ahoj,
chtěla bych jenom pochválit ochotu koučů a jejich rychlé opravy úkolů.



1. října 2021 14:45

Středeční setkání bylo fajn, Petra to zvládla skvěle.
Líbily se mi příklady kódů z domácích projektů s tím, že jsme měli říct, co je tam špatně. Klidně bych takových příkladů zařadila víc. Vysvětlování na hodině mi pomohlo uvědomit si některé souvislosti, které jsem si doma neuvědomila. Co se týče materiálů, ocenila bych toho více k while cyklům, třeba nějaké delší vzorové příklady, musela jsem to číst několikrát, aby mi všechno došlo. :D A co se týče želvy, tak pro mě byla naprosto příšerná a s moji takřka nulovou prostorovou představivostí mi dala hodně zabrat. Přesně jak se už píše níže, někdy jsem prostě jenom zkoušela různá čísla, aby udělala, co potřebuju a vůbec mě to nebavilo. Doufám, že tohle bylo naše poslední setkání. :D



1. října 2021 15:04

Vše bylo vysvětleno v rozumném tempu.
Lekce byla tak akorát. Koučové jsou velice vstřícní.
Děkuji



1. října 2021 15:14

Nestíhám to pobrat a správně nasát, aby to ve mne vydrželo déle a aby něco zůstalo, připadá mi to jak RAM, po vypnutí napájení je vše pryč, je to stylem rychle dovnitř, rychle pryč a přepsat pamětové buňky další novou látkou, no ještě to nemám, a asi je toho na mne moc
Nerozuměl, ale snažím se
Spíše těžší
Pomohl
Možná úkoly (zjednodušit, nebo méně příkladů, nestíhám), jinak mne nic nenapadá.
Když potřebuji ptám se průběžně ve Slacku
Ani né



1. října 2021 15:25

IMHO ta geometrie v příkladech pro některé z nás není užitečná, spíše je to ztráta času a když ji pro zadané příklady neznáš dobřě, tak zbytečně zdržuje od věci.
Taky si nemyslím, že metoda systému pokus omyl, tedy empirická metoda, kterou se v těchto příkladech dostaneme k očekávanému výsledku želvího obrázku je to pravé ořechové.



1. října 2021 19:25

Kurz jsem sice nenavštívila osobně, ale moc cením ochotu koučů k online konzultacím. Na slacku chodí odpovědi téměř ihned a po telefonu se lze taky časově domluvit na kompromisu. Je to velká pomoc a věřím, že vyučujícím opravdu záleží na našich pokrocích! Domácí úkoly jsou super, je to zábavné, užitečné a navíc stále žasnu nad mou jadrnou slovní zásobou sprostých slov 😬



1. října 2021 22:50

ahoj, setkání bylo fajn, bylo komornější, probrali jsme to, co jsme měli nastudovat + nějaké opáčko, nějaké chyby atd.
Nemám co vytknout. Ba naopak, jde vidět, že Vás to baví a že nás chcete opravdu něco naučit.
Za mě vše ok.
:-)



2. října 2021 12:33

Středeční sezení bylo fajn. Bavilo mě, jak to bylo komorní, Petra to zvládla úplně skvěle. Akorát bych dala více prostoru pro individuální práci. Ne vždy se mi kvůli další práci povede udělat všechny domácí projekty ještě před středečním setkáním. Potom je pro mě hodina a půl procházení hromady úkolů z aktuálního týdne trochu zbytečná, protože jsem se k nim ještě nedostala a tedy nevím, zda-li bych ty probírané chyby udělala taky. Takhle vlastně už vím, že je neudělám a trochu ztrácím příležitost se učit. To je možná ale spíše na mě a můj časový management :-) Jinak mě moc bavilo si osvěžit základní geometrii, za želvu určitě palec nahoru.



6. října 2021 10:45

Přijde mi, že nemusíme tak dlouho probírat látku, když jsme si ji všichni dělali doma. Raději bych více času věnoval konzultacím.



7. října 2021 8:13

Výborně připravené materiály, jsem textový člověk, ale kombinace s videem je v tomto případě nenahraditelná. Vše je přehledné a srozumitelné, "dávkování" taky tak akorát. Až na želvu. Na můj vkus jí bylo až příliš mnoho a po počátečním nadšení jsem raději udělala nejprve všechny ostatní úkoly, než abychc při své prostorové retardaci přemýšlela, jestli když je takhle otočená, tak se má otočit ještě dolevanebo doprava a o kolik. :-D Ale to je můj problém. Ostatní úlohy mě bavily natolik, že mi to rozhodně vynahradily, pocit "Heuréka!" po zprovoznění každého dašího programu mě žene dál. A koučové, kteří nás doslova nahánějí ke konzultacím, jsou taky super. :) Díky za vaši práci!