Hodnocení lekce

Lekce 0 – Úvodní informace

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

15. září 2021 18:21

První dojem z první lekce je super! Jsem ráda, že tentokrát kurz děláte formou materiálů, které si můžu v klidu doma projít a vše si trénovat.



15. září 2021 18:26

Dojmy z první lekce jsou skvělé, ze všech koučů cítím pozitivní energii a chuť pomoct a individuálně se nám věnovat. Líbí se mi možnost si vše nastudovat v klidu doma a možnost se na setkání věnovat už hlubším problémům.



15. září 2021 18:32

Zdravím lektory, na lekci jsem bohužel nemohla být. Nicméně videa i texty, veškeré vámi zaslané materiály jsou perfektní a srozumitelné. Líbí se mi mlžnost komunikace na Slack, kde se problémy řeší rychle a efektivně. Samozřejmě se někteří z nás mohou cítit úplně mimo mísu, proto oceňuji trpělivost vyučujících. A prosím, abyste se byli i nadále schopni vžít do situace začátečníka - někoho, kdo má komp v práci nebo doma fakt jen na práci například v účetním programu a na mejly, nějaký excel a o kódu neví NIC. Myslím, že do kurzu se přihlásili i lidé, kteří jsou více v obraze a už někdy programovali, to může lektorům lehce zkreslit situaci a měnit přístup ke studentům. Díky.



15. září 2021 18:33

Ahoj, díky za kurz. Úplně bez výhrad :) Jste super !!!



15. září 2021 18:37

Zatím úplně super, vyhovuje mi dvojí verze vysvětlování - za mě je psaný text ideální :)



15. září 2021 19:01

Lumír má ohnutou pyč.



15. září 2021 19:39

Vše bylo přehledně vysvětlené a oceňuji, že máme k dispozici jak psané materiály, tak i videa. Člověk si může vybrat, kdy se na to vrhne a zároveň se k tomu snadno vrací.



15. září 2021 20:32

Lekce parádní, nový systém mi bude určitě vyhovovat. Děkuji za váš čas a snahu



15. září 2021 20:53

Uvodni lekce paradni, zatim teda prevlada nadseni se vse ucit, velky dik lidem co tohle delaji ve volnem case, jen aby neco naucili ostatni. Body plus za vtipneho kouce,ktery neodrazuje tezkymi vecmi -teorie a co vse o compech nevime, ktere stejne bysme stejne nezvladli, pozitivni naboj je asi to hlavni co si clovek odnasi.
Male zlespseni snad ani ne, ale pokud by se jednalo o skupinove ukoly mozna by se hodilo nas rozdelit do skupinek po rekneme 5ti a kazdemu priradit nejakeho kouce, at jeden neni pretizeny:)



16. září 2021 6:55

Bylo to perfektni, skvely a zabavny vyklad. Vsichni jsou moc mili, takze se lidi neciti hloupe, kdyz neco nevi, coz je pro me velmi dulezite - nebojim se pak polozit dotaz. Diky za to! :-)



16. září 2021 12:42

Ahoj, lekce byla na úvod tak akorát. Co jsme nevěděli, doptali jsme se. Lekce byla lehká, ale na začátek tak akorát. Kouče zatím nebylo potřeba. Bylo velmi příjemně. Těším se na další setkání. Ahoj.



16. září 2021 13:11

Díky za úvodní lekci, nabila mě energií a nadějí, že to zvládnu. Lektoři působí vstřícně a lidsky, cítím z nich zájem nás fakt něco naučit. Myslím, že zvolené uspořádání se zveřejněním materiálů v předstihu a následnými konzultacemi je skvělé, videa a textové materiály jsou přehledné a srozumitelné (nezvažujete jejich publikaci v .pdf?). Trošku jsem se zadrhla jen v kapitole o vytvoření virtuálního prostředí, kde je doporučeno neukládat jej na plochu - kam tedy? Přímo na disk? Do složky daného uživatele? Nebo je to jedno?
Líbily se mi i domácí projekty, i když jen takhle snadné, pomáhají dostat naučené příkazy pod kůži, aby se staly rutinou. A to, že jsou takhle jednoduché mě povzbudilo, že to vlastně není tak hrozné, že to dám (Já vím, za chvíli přitvrdíme :D). A líbilo se mi i zadání posldního úkolu, kdy jsme měli sami zjistit, co příkaz dělá.
Jen si dovolím opravit jeden drobný překlep v textu: příkazová řádka/vkládání do příkazové řádky/rámeček o používání uvozovek/pOkud.
Díky, že se těším na další lekci!



17. září 2021 14:40

Chci poděkovat za pořádání těchto kurzů. Zatím nebylo až tolik věcí/úkolů k řešení, ale z prvního setkání bych vyzdvihla tým pořadatelů/koučů a celkově tuto komunitu. Všichni tito lidé působí velmi příjemně a spolupráce s nimi bude určitě na dobré úrovni. Více budu schopna napsat až po delším časovém úseku. Díky !



18. září 2021 9:42

Ahoj,
první hodina se mi líbila. Podle mě panovala příjemná atmosféra.
Těším se na další hodiny :)



19. září 2021 8:59

Cauky, uvodni pokec byl fajn, ale preferovala bych zkratit, nebo resp. se driv zeptat na dotazy/problemy s uvodni lekci. Pak nezbyval prostor do te 19.00 sharp. :)



20. září 2021 8:07

První sraz byl fajn, bylo dobré, že jsme se dozvěděli o každém jak jsou na tom s programováním, jen ten konec byl takový zmatený :) My co měli úkoly hotové a vše nainstalované jsme tam seděli a nevěděli co dál, tak se většina zvedla a odešla.



21. září 2021 21:08


  1. Ano

  2. Ano, všemu

  3. Lehká

  4. Ano

  5. Do návodu nastavení editoru Notepad++ vložit print screen

  6. Ne

  7. Ne



25. října 2021 14:13

Sypu si popel na hlavu a po delší době píšu zpětnou vazbu. Kurz je moc super, nemám vůbec co bych vytkla. Mrzí mě, že kvůli škole nemůžu chodit na setkání ve středu a moc děkuju všem lektorům za podporu jak s úkoly tak na Slacku. Vždycky mě překvapí rychlost odpovědi nebo opravování úkolů (několikrát se mi stalo, že jsem měla úkol opravený než jsem stihla odevzdat další). Taky je super, že musíme odevzdávat řešení přesně a nejen tak 'aby to nějak fungovalo', protože mi přijde, že se toho tak mnohem více naučím a hlavně to pochopím. A taky díky za týden 'volna', taky se mi teď bude hodit všechno dohnat.