Hodnocení lekce

Lekce 2 – Výrazy a podmínky

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

23. září 2021 15:08

Opět velká spokojenost. Libí se mi pozitivní přístup, kdy se na prezenční hodině řekly časté chyby a bylo to srozumitelně vysvětleno.
Opět se mi libí, že při opravování chyb v odevzdávátku nám není přímo řečeno, jak opravit chybu, ale je na ní pouze upozorněno a člověk se nad tím, může v klidu zamyslet a sám na to dojít. Super přístup!



23. září 2021 16:29

Kurz nabírá na obrátkách a je to moc zajímavé, líbí se mi studijní materiály i videa a trefně zadané úkoly i způsob jejich opravování!



23. září 2021 20:34

Setkani bylo opet super! “Prednaska” je vzdy podana velmi zabavnym zpusobem. Ocenuju to, ze se promitala ruzna reseni ukolu vcetne tech chybnych a ze bylo vse okomentovano + jsme dostali doporuceni, jak to udelat lepe a jednoduseji. Samotnou by me nenanapadlo se na nektere veci zeptat, bylo to velmi prinosne. Dalsi takovy “rozbor” ruznych i nevydarenych kodu bych zaradila casteji.
A v neposledni rade diky koucum za ochotu pomahat!



24. září 2021 9:06


  1. Ano bez problému.

  2. Ano rozuměl jsem všemu.

  3. Pro začátečníka akorát.

  4. K tomuto bodu mám výtku. Ne všichni koučové, kteří byly ten den v Ostravě, se netvářili, že by chtěli pomoct. To mě trochu mrzelo. Ale nakonec vše dobře dopadlo.

  5. Když už mám dotaz na něco složitějšího, věc která se dá napsat za 3-5 minut, byl bych rád, kdyby jsme to zvládli na místě. To že mi člověk řekne v rychlosti, jak to mám udělat a tím to hasne. To je sice fajn, mohu si informaci zapsat a googlit 15-60 minut jak teda na to. Ale preferoval bych, když už ostatní koučové nemají co dělat, aby tomu tu chvíli věnoval a např. semnou ten problém vyřešil. Prosím neberte to jako kritiku, jen by to bylo fakt super.

  6. Jak se daří ? :-)

  7. Bod 5 stačil.



24. září 2021 13:44

Všechno opět super, vyhovuje mi hlavně systém barevných lístečků, kdy můžu v klidu pracovat a v případě problémů takto poprosit o pomoc, aniž bych rušila ostatní.



24. září 2021 13:47

Lekce byla náročnější než ta předchozí, ale přiměřeně. Líbí se mi, že úkoly představovaly výzvu, ale zároveň ne až příliš složitou, a vedou k osvojení nových věcí krok za krokem. Občas jsem se zadrhla u domácích projektů, kdy jsem hned nepochopila, co mám udělat (respektive co mám říct programu, aby udělal :-D), a vytvořila něco jiného, ale aspoň jsem si procvičila různé varianty. :-)
Myslím, že by bylo zajímavé, kdybychom dostali k nahlédnutí kódy ostatních a mohli v nich sami hledat chyby.



24. září 2021 15:21

Ahoj, zatím vše dobré. Stíhám, zvládám. Uvidíme, jak to půjde dál. Určitě půjde. Děkuji za úvodní shrnutí i zajímavé postřehy.



25. září 2021 18:27

Kurz se mi velmi líbí a zatím vše stíhám a vše zvládám plnit. Pracuju především s textovými materiály a jsem z nich úplně nadšená. Jsou skvěle zpracované a vše jsem z nich pochopila.

Co se týká úkolů. Přijde mi, že například u úkolu kámen, nůžky, papír je krásně napsané, co přesně máme udělat a člověku stačí sledovat jednotlivé bodíky, aniž by musel příliš přemýšlet, jak dát kód vlastně do kupy. Za mě by stálo za to zadat nějaký složitější úkol, klidně nějaký bonusový, který bude mít zadání stručnější a my nad ním budeme muset i chvíli sedět a srovnávat si, co přesně a jak je potřeba udělat.