Hodnocení lekce

Lekce 3 – Řetězce

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

15. března 2021 19:39

Šlo by ukázat řešení některých úkolů?



17. března 2021 13:59

Kurz je parádní! Videa jsou více než pomocí k psané verzi kurzů. Názorné příklady jsou k nezaplacení. Děkuji za ně!



19. března 2021 11:14

Jako vždy videa jsou super a názorná. Tím, že to Petr ukazuje na příkladech rozpisu od začátku až do konce (stejný kód píše 5x za sebou), to musí pochopit opravdu každý. Tato lekce mě celkem překvapila, že jsem si říkala, že na tom asi není moc co vymyslet, že to bude jednoduché.

Z videí mi bylo vše jasné, úkoly se mi ze začátku zdály taky dost jednoduché. Ale od 8. úkolu jsem už moc netušila a musím se přiznat, že jsem i googlila, jak kód napsat, aby mi vyšel správný výsledek. Tak nějak mi částečně ve videích chybělo téma/vysvětlení jak napsat kód, oproti tomu, co se po nás chtělo pak ve cvičeních :-)
Pomohlo by mi nějaký hint. Případně vysvětlení/publikování výsledků po skončení týdne (klidně uveřejnit na jiném kanálu discordu).



20. března 2021 20:15

Tato lekce byla pro nás tak akorát těžká, obtížnost nebyla tak těžká jako u minulé lekce.

Vylepšení - měli jsme opravené chyby, kdy nešel zkompilovat kód, ocenili bychom, kdyby nám bylo řečeno proč to nefunguje, nedaří se nám na to přijít.

Jinak byly lekce i úkoly zorganizované výborně, děkujeme. :)



20. března 2021 21:23

Ahoj,

lekce o řetězcích byla srozumitelná, ale vzhledem k úkolům se nám zdála lehká.

Přiznám se, aspoň za sebe, že úkoly mi daly zabrat a i když jsem to nejprve zkoušela vyřešit sama za pomoci pouze poznámek z lekce, tak jsem nakonec skončila u googlu. Což asi není tak úplně špatně (ten nalezený kód se stejně musí přepsat), ale nevím jestli je to účel.

Jinak ale velký palec nahoru, lekce jsou super a moc za ně děkujeme!



21. března 2021 19:07

Zelvicce se da tezko konkurovat, ale i tahle lekce byla zajimava a zabavna. Ukolu bych uvitala klidne i par navic. Rada bych si nektere metody z tahaku potrenovala jeste na necem dalsim, napr na strip, format se nedostalo. Rozsekavani slova v sibenici bylo pekne.
Jsem moc rada za to, ze je kurz tymovy. Obcas tak narazim na jiny, trebas i elegantnejsi zpusob reseni.



21. března 2021 22:08

Dobrý večer,

lekci jsme stihli, ale úkoly nemáme ještě všechny dořešené...
Lekce byla nyní akorát..., ale na naší straně jsem se špatně sladili, tak úkoly odevzdáváme až nyní...
Ale nevzdáme to :-)))

Ještě jednou děkujeme VŠEM!



24. března 2021 22:04

Tato lekce byla opět o dost jiná a také náročná. Poprvé jsme museli googlovat a to v úloze 11. Chápali jsme tak nějak princip ale program se nám nepodařilo rozběhnout. A poslední úlohy nám také daly zabrat, u každé ze 2 posledních úloh jsme strávili večer. Jinak je zatím vše výborně strukturované a kurz nás baví. Je zde správný poměr mezi tím aby to nebylo moc náročné ale zároveň nás každá lekce hodně posouvá.