Hodnocení lekce

Lekce 5 – Chyby a moduly

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

30. března 2021 11:00

Chyby jsou velmi důležité, ještě nám bude nějaký čas trvat, než je na dalších příkladech pochopíme. Na moduly jsme se velmi těšili, díky ním budeme moci tvořit rozsáhlejší aplikace (a když študujeme dokumentaci, určitě po nich přijdou i balíčky). Domácí úkol 1D piškvorky nás moc baví, tuto variantu jsme v praxi nikdy nehráli, o to bude tvorba zajímavější. Opět nesmírné poděkování všem tvůrcům a koučům za přednášku i skvěle vymyšlené úkoly.



4. dubna 2021 11:39

Ahoj,

lekce, jako vždy, krásně připravená. Nemáme co vytknout ani náročnosti ani způsobu vysvětlování.

Jen, co nás zarazilo, bylo použití f v závorce přes řetězcem a kudrnatých závorek. Jelikož jsme opravdové lamy, toto jsme viděly poprvé a asi by to tedy stálo za to, to nejprve vysvětlit. Bylo to ve Výjimkách v 16. minutě.

Děkujeme!



4. dubna 2021 19:56

Lekce se podle nás dá stihnout, jen malá připomínka k videím - příklady ve videích bývají hodně jednoduché, domácí úkoly jsou oproti nim až příliš komplexní, ocenili bychom více příkladů ve videích/textech a možná taky příklady reálného využití v programování. :)



5. dubna 2021 16:10

Dalsi zajimavy tyden. Cele to bylo dobre pochopitelne a navodne.
Dekuji za doplnkove pripominky, napady jak nas kod dale zprehlednit a vylepsit.



5. dubna 2021 16:10

Dalsi zajimavy tyden. Cele to bylo dobre pochopitelne a navodne.
Dekuji za doplnkove pripominky, napady jak nas kod dale zprehlednit a vylepsit.



6. dubna 2021 18:57

Do kurzu jsem oficialne naskocil az minuly tyden, predtim jsem jel paralelne ale poctive, a cekal, kdyby nekdo potreboval nahradnika.
Lekci jsem stihal.
Byla pro mne zatim druha nejtezsi (po slunecnici s listecky z mnohouhelniku)
Kouce jsem jeste neoslovil, do tymu k nam pribyl kolega, ktery hodne pomohl znalostmi z predchoziho kurzu na Code Academy
Kurz je dobry, jenom bych v teto lekci pozadal o hlubsi nastineni problematiky zjednodusovani vetsich programu s opakovanym kodem pomoci vlozenych funkci, a to na realnem prikladu vetsiho kodu. Dost jsem se potrapil s upravami. Na druhou stranu, krasne jsem se mechanicky naucil psat spravny syntax a konecne pochopil funkci while True, takze vsechno zle k necemu dobre.
Abych se priznal, po teto lekci jsem mel trochu pocit 'jestli to vubec nekdy zvladnu'
Ale znova si prochazim vysledna reseni od kolegy v tymu a tesim se na dalsi lekce. Programovani je pro mne porad radost a do sveho kancliku ve sklepe si rad chodim timto zpusobem odpocinout. Vecer si ctu Automate the Boring Stuff with Python a tesim se na rano, az budu zase psat kod. Necekal jsem, ze mne to ve dvaactyriceti tak chytne... Takze jeste jednou timto dekuji za vstupenku do pro mne noveho sveta.



9. dubna 2021 11:18

U úkolů z chyb a modulů jsem se velmi dlouho zasekli, naštěstí díky koučům jsme se konečně dostali dále. Nyní se pokusíme dokončit zbytek z této lekce a následně se vrhneme dále, i přes větší skluz nemá smysl pokračovat, pokud nechápeme vše tak jak máme. Koučům patří nesmírné díky a nekonečnou trpělivost, kurs je opravdu parádní a všem skutečným zájemcům o programování jej nelze, než zcela doporučit.