Hodnocení lekce

Závěr – Zpětná vazba za celý kurz

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

10. května 2021 21:50

Ahoj,

kurs byl skvělý, chtěla bych vám moc poděkovat.

Videa (společně s textovou částí) byla názorná a hlavně bez tuny teorie, prostě se šlo rovnou k věci, to je fajn. Úkoly mi tedy u některých lekcí přišly až neúměrně těžké tomu, co bylo ve videu. I když jsem si to pouštěla stále dokola, odpověď jsem tam nenašla. Vím, že se dalo napsat na Discord, ale měla jsem pocit, že bych vypadala jak trouba, vzhledem k tématům, která se tam řešila.

Podpora od koučů v Odevzdávátku skvělá. Někdy bych ocenila více tu radu specifikovat, stávalo se mi, že i přes radu kouče, jsem v tom prostě dál plavala.

Líbilo se mi pracovat v rámci týmu. V našem případě byl dvoučlenný, což se ukázalo jako super na domlouvání se na schůzkách a úkolech, ale špatné, že u lekce 7 se mi tým rozpadl. A už jsem ten skluz nedohnala. Teorii mám všechnu, ale úkoly chybí.

Přemýšlela jsem, že pokud jde o týmový kurs, byl by lepší delší časový interval mezi lekcemi. Týden na to, aby všichni členové zkoukli teorii, připravili si úkoly a ty pak ještě společně zkonzultovali, je podle mé zkušenosti málo.

Co říci závěrem? Prostě ještě jednou díky, jste skvělí. A jsem ráda, že necháte teorii a úkoly přístupné, určitě se k tomu budu vracet.

Díky moc!!!



11. května 2021 13:48

Moc děkujeme za celý kurs, koučové byly vždy nesmírně ochotní a díky probrané látce získáváme tolik potřebné zkušenosti. Kurz doporučíme každému zájemci o programování v jazyce Python.



11. května 2021 19:23

Ahoj, kurz se mi moc líbil a hodně mě to bavilo. Přišlo mi to dobře vysvětlené a k domácím úkolům jsem si nemusela hledat nic dalšího, postačily textové materiály. Až do poslední lekce jsem stíhala, se šachy už byl trochu problém (asi hlavně mým nedostačeným procvičením tvoření tříd). Občas mám jen pocit jako bych se sama zasekla někde na začátku a ty pozdější lekce jsem nedokázala dostatečně propojit abych napsala jednodušší kód, tak jsem ho psala zbytečně složitě, ale to je asi otázka praxe a zkoušení. Konzultace s týmem byla fajn, člověk měl náhled jak to řešili jiní. Úkoly byly občas výzva a bavilo mě jim přicházet na kloub. Jak už bylo párkrát zmíněno, občas bych ocenila od koučů ve zpětné vazbě více navést, protože ve chvíli odevzdání to byla ta "nejlepší" verze, kterou jsme mohli vyplodit, ale taky chápu, že toho je na opravování hodně. Občas jsem si nebyla jistá jestli úkoly s komentáři nějak opravit (2. verze) nebo odpovědět na komentář komentářem, nebo si to jen vzít k srdci, upravit k pc a už nepřidávat - protože by se to muselo znovu zkontrolovat a ve většině případech druhý týden, kdy už se řešily další úkoly. Jediné, co mě začalo ke konci brzdit bylo krásné počasí venku.



11. května 2021 20:52

Ahoj, celý kurz byl skvělí. Jsem úplný začátečník a do 6 lekce jsem neměl problém. Potom jsem už jenom vlál za ostatními. Určitě časová dotace pro lidi jako já přesáhne 10 ale i 14 hodin týdně. Jinak koučové byly super, jen jsem občas nevěděl jestli jsem to udělal "špatně" nebo pouze jinak než by to udělal kouč. Potom od té 6 lekce včetně už bych potřeboval více času. Třeba ty čtyři lekce roztáhnout do pěti, šesti týdnů. Některé videa a články jsem musel vidět vícekrát a to pak docela zdrží.

Děkuji moc, že jsem se mohl zúčastnit.



13. května 2021 22:14

Dekuji za velmi povedeny tymovy kurz Pythonu.
Popravde receno jsem se poprve zucastnil takoveho projektu.
Lektor - Petr byl opravdu vyborny, je videt, ze ma mnoho lektorskych zkusenosti, latku dokazal vysvetlit jednoduse a vse ukazoval na prikladech. Mentori, kteri opravovali nase domaci ukoly, dokazali v nesnazich 'nakopnout', popripade poradit, jak kod zefektivnit. Nas tym mival 2x tydne on-line setkani. Jednou, kdyz jsme laborovali nad rekurzi jsme meetingovali skoro 3 hodiny, ale spolecne jsme si dokazali pomoci a pobavit se nad problemem.
Delka kurzu byla primerena, nektere domaci ukoly daly opravdu zabrat a ne jednou se mi stalo, ze jsem nad jednim zadanim sedel cele odpoledne. Sice mi kurz vzal hodne casu, ale zato mi dal mnoho novych poznatku.

Co bych ocenil je zverejneni kodu domacich ukolu, ktere napsal nejaky zkuseny programator, abych se mohl inspirovat "cistym kodem".

Pral bych si, aby tento kurz mel pokracovani.

Vsem patri

for i in range (100):
print('100x diky ', end='')

Zdenek z KrokoPy



13. května 2021 23:11

Děkujeme za hezký kurz. Místy úkoly nebyly vůbec jednoduché, o to větší byla radost, když jsme na řešení nakonec přišly. S některými úkoly jsme však skutečně nevěděly pohnout. Osobně si myslím, že týmová práce má svá úskalí, ale v tomto případě byla přínosem, protože na to řešení člověk nebyl úplně sám. Stejně by bylo fajn získat alespoň nějaké vzorové řešení k úkolům, které nebyly vypracované, příp. nebyly vypracované správně (nefungovaly), abychom je mohly zkoumat. Děkujeme za dobře připravené lekce, naučily jsme se hodně nových věcí, doufáme, že bude někdy i nějaké pokračování (do té doby se mrkneme na návrhy jak se rozvíjet dál), děkujeme i za zpětnou vazbu ochotných koučů, kteří se nás snažili správně nasměrovat nebo poukazovali na zbytečnosti, příp. nedokonalosti v našich kódech. Ještě jednou velké dík všem dobrovolníkům, kteří se rozhodli pomoct a podělit se o své vědomosti s těmi, kteří by se rádi naučili alespoň část toho, co umíte vy.
Snad se vidíme někdy příště.