Hodnocení lekce

Lekce 9 – Slovníky

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

26. dubna 2021 21:06

Myslím, že kurz je náročný tak akorát a časová náročnost víceméně jak bylo řečeno v úvodu. Líbí se mi systém nepovinných/bonusových úkolů, které si splní kdo má čas a chuť...Stejně tak se mi líbí, že kouč často okomentuje řešení s nějakým tipem, i když je třeba formálně správně a mohl/a by to přejít.
Co bych ocenil nejvíce je: Představení a ukázka práce s nějakými základními uživatelskými rozhraními. Typicky jak vytvořit nějaký formulář s okénky, comboboxy apod., kde uživatel programu zadá nějaké hodnoty a co má program udělat.
Je obdivuhodné co pro tenhle jazyk, ale především pro komunitu a obecně pro společnost děláte. Dobrovolná, nezištná práce je něco co skutečně dělá společnost a svět lepší. Možná to zní jakože trochu pateticky, ale což...



30. dubna 2021 18:49

Lekci jsem stihal, vyukova videa tezka nebyla a byla dobre vysvetlena. Drobny problem koucem promptne vyresen. Jenom mne mrzelo, ze jsem zase mel dost uloh spatne, aniz bych vedel proc. Tak uz nevim. Jsem fakt tak natvrdly? Protoze ani nevim, ze se mam na neco ptat. Jinak bych totiz musel do fora preventivne vlozit kazdou odpoved s otazkou typu "Ahoj, prosim o radu - tenhle kod mi funguje, ale da se to jeste nejak zjednodusit?"



2. května 2021 21:54

Tenhle tyden byl docela oddechovy. Libi se mi, jak to do sebe zapada a mam radost, kdyz muzu pouzivat a osvezit si i metody z jinych tydnu. Moc dekuji koucum za dalsi namety, jak zlepsit kod - to povazuju za velky bonus oproti samostudiu...
Jak se blizi konec kurzu resim stale vic, co dal, co dal... Chtela bych s Pythonem pokracovat. Nasla jsem nejake texty ke kurzum na FIT CVUT apod. Verim, ze date nejake tipy. Dekuju.