Hodnocení lekce

Lekce 4 – Vlastní funkce

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

22. března 2021 17:15

Tentokrát byly úkoly obtížnější, ale o to více jsme se naučili. Nejvíce práce představovalo přidání dialogu pro uživatelský vstup tak, aby vše dávalo smysl a také hra Šibenice. Koučové však vždy ochotně pomáhají tak jako v celém kurzu a díky jejich radám se stále posunujeme dále.



25. března 2021 12:16

Zajímavé domácí úkoly :) . Už to začíná být těžší, ale ne neproveditelné, dá se postupně učit a přijít na řešení. To se mi líbí.
Dříve, když jsem byla na nějakém kurzu programování, tak tam bylo vše úplně jednoduché, lehké (několik prvních lekcí) a pak najednou vše těžké, nepochopitelné, žádný proces učení mezitím a už jsem nemohla pokračovat. Tak jsem zvědavá tady (předchozí lekce spadaly pro mě do té kategorie vše lehké, jasné).



26. března 2021 8:23

Tenhle tyden jsem si uzila vice, nez ten s retezci. Zajimave a ruznorode ukoly, obtiznost tak akorat.
- Nejvic jsem se potrapila se sibenici.
- Mam pocit, ze rekurzi budu jeste nejakou dobu vstrebavat, doufam, ze se tu jeste objevi ;) Priklad s kvetinkou byl hodne navodny, stacilo prelozit.
- Program Python Tutor je skvely. Priklady byly uz komplikovanejsi, casto jsem ho pouzivala k hledani chyb.



28. března 2021 12:37

Některé úkoly nám přišly dost náročné, například úkol číslo 6, bylo by možné ukázat řešení?



1. dubna 2021 19:21

Ahoj kurz je prostě skvělý, moc si to s manželkou pochvalujeme a jsme rádi, že jsme se přihlásili, konkrétně tato lekce je velmi zajímavá a hodně obsáhlá ještě bude potřeba hodně cviku, abysme si definování funkcí a rekurzi pořádně zažili.. pravdou je že jsme se do toho tolik opřeli že už nám nezbývá téměř žádný jiný volný čas, který je bez našeho synka. :D tzn když synek spí.. :D moc velké díky za tenhle naprosto skvělý přehledný kurz. jen takový malý dotaz na závěr, úkoly které jsou nepoviné a třeba bysme je nestíhali skrz práci a synka hnedka udělat, budou nám opravené i kdybysme je udělali třeba za 14 dní když bude více času? A ještě jednou Velké Díky



9. dubna 2021 12:21

[přidal kouč: poznámka ze spolupráce u domácích úkolů]

Super nedošlo mi že volaní funce nemusí být hned za jejím koncem ale kdekoliv jinde