Hodnocení lekce

Lekce 2 – Bash II

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

19. října 2021 18:54

Ďakujem za skvelú a informačne nabitú lekciu :) Tempo a štýl výuky mi vyhovuje, nemám čo vytknúť.

Minulý rok na Python kurze ste nám vytvorili ťahák s najpoužívanejšími funkciami atď, tak by som sa chcela opýtať, či niečo podobné nieje v pláne aj pre príkazy v Bashi, veľmi by mi pomohlo mať to niekde prehľadne zoradené - ale to je len taký tip. :)

Ďaľšia vec, na ktorú sa chcem opýtať, je odovzdávanie úloh - minulý rok to bolo priamo na stránke s materiálmi, teraz tam nieje možnosť priamo plniť a odovzdávať úlohu - len možnosť čítať - niečo mi ušlo, alebo to je tento rok inak?

Inak naozaj uprimne dakujem za možnosť takto sa vzdelavať a som z iniciatívy Pyladies veľmi nadšená. :)



19. října 2021 21:00

Tak včerejší hodina už byla konečně trochu advanced, já mám na kurz asi dvě roviny vnímání po tomto dni a obě jsou extrémní. Buď je to pro mě brnkačka a všemu rozumím a většinou to už znám, a nebo je to advanced a musím to zpracovávat ještě tři dny po kurzu :D konkrétně cyklus for, ten mě opravdu zacyklil. Jinak to bylo fajne. I pohled na příkaz "|" kdy se vlastně jedná o rouru, tedy že jeden výstup jde na vstup druhého příkazu(programu) doteď jsem to vnímal spíše jako funkci "AND", což je vlastně nesmysl, protože k tomu slouží "&&"



20. října 2021 11:14

Dalsi lekce opet vyborne pripravena ze strany lektora i poradatelu, ucivo vysvetlovano od nejjednodussich veci po slozitejsi, libi se mi, ze lektor i opakuje latku z preceslych lekci.
Za mne vyborny kurz!
Zd



25. října 2021 17:02

Za me lekce plna informaci, super.
Nejvic ocenuji domaci ukoly, jsou opravdu treba a jsou super, ne zas az tak casove narocne, ale nuti nas si to zopakovat.
Diky!



25. října 2021 17:02

Za me lekce plna informaci, super.
Nejvic ocenuji domaci ukoly, jsou opravdu treba a jsou super, ne zas az tak casove narocne, ale nuti nas si to zopakovat.
Diky!



28. října 2021 20:43

Ahojte,
lekcia bola zaujímava. Dozvedela som sa nové veci. Tempo bolo prijateľné a preberaná téma bola dobre zrozumiteľná.
Teším sa na ďalšiu lekciu! :)