Hodnocení lekce

Lekce 8 – Služby a HTTPD

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

29. listopadu 2021 19:48

táto hodina ma veľmi bavila, prišlo mi to praktické a použiteľné. škoda, že sme sa nemohli stretnút naživo, myslím, že by to bolo ešte zábavnejšie. všetkému som rozumela a mám pocit, že som konečne stíhala tempo a nezasekla som sa ani raz. ďakujem!



29. listopadu 2021 19:51

tim, ze bylo skoleni "virtualni" tak bylo obcas horsi videt starsi prikazy, kdyz uz byly odrolovane. pripadne prepnuty editor zpet do terminalu. To se dalo resit dotazem.

obtiznost lekce tak akorat, tema pro me bylo nove.
tempo OK



29. listopadu 2021 19:52

Překvapivě dobré i v online prostředí. Trochu jsem se bála, jak vše bude fungovat a bylo to v pohodě, včetně červených "papírků". Ačkoliv pro Petra a kouče to musí být mnohem náročnější než naživo.
Jinak dnešní hodina byla srozumitelná a zajímavá. Dozvěděla jsem se zase něco nového. Hodně mi pomáhá projít si při zpracovávání domácích úkolů materiály na pyladies.cz, díky za ně.



29. listopadu 2021 20:08

Ďakujem za ďalšiu super lekciu. Stíhala som a myslím, že bola náročná tak akurát. Jediné, čo ma napadá je, či by sa nedalo nejak zariadiť, aby sme mali stále niekde pred očami príkaz, ktorý Peter zadáva - občas sa mi stane, že dlhšie niečo píšem alebo hľadám a ked medzitým Peter spustí príkaz, niekedy zmizne z obrazovky a ja už neviem ako presne znel - ale to je len taka drobnosť



4. prosince 2021 17:39

Ahojte,
priznám sa, že som mala trochu obavu z online lekcie, ale bola som milo prekvapená. Rozumela som všetkému. Stíhala som skoro všetko (občas som nezachytila príkaz, ktorý Petr zadal). Až na konci lekcie, ako sme mali spúšťať prehliadač mimo virtual box, ma postihli technické problémy a zasekol sa mi komplet počítač. Nestihla som napísať ani ďakujem za lekciu. Takže ďakujem za lekciu a teším sa na ďalšiu! :)



6. prosince 2021 20:20

Opet bezvadne pripravena lekce, naucil jsem se nove veci. On-line system je funkcni, mate vse dobre vytvorene. Diky. Zd