Hodnocení lekce

Lekce 9 – Moduly a testování

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

3. listopadu 2020 20:48

Dnes velmi náročná hodina na pochopení, ale to je dáno tím, že mi ještě chybí spojit si širší souvislosti a více zkušeností, takže nemám moc představu, co s tím, resp. zatím sotva zvládám některé programy vytvořit, natož je ještě testovat. Bylo tedy pro mě hodně náročné se soustředit a udržet pozornost.
Spojení dnes nevypadlo za celou dobu, ale občas se sekal zvuk.
Jinak organizace super, i doplňování ze strany ostatních koučů (přesto, že jsem u dotazů většinou nevěděla, o čem je řeč, tak pokročilejším to mohlo pomoct).
Díky.



4. listopadu 2020 13:16

Ocenuji vstricnost pri konzultacich a pomoc lektoru. Moc se mi libi Petrin zpusob vykladu, je v rozumnem tempu a srozumitelny. Vcerejsi lekce trochu narusoval nekvalitni prenos, ale za to nikdo nemuze. Glutexo by mohl trochu zapracovat na zpusobu predavani svych vedomosti, ktere jsou urcite siroke a hluboke. Obcas mu totiz neni rozumet, jako kdyby si neco povidal pod “fousy” 😄
Taky se mi libila zpetna vazba k du. Protoze jsem se dozvedela veci, na ktere bych asi sama neprisla a ani nebyly v tutorialech. A to je fajn, jelikoz se vse ucime za pochodu. V kazdem pripade me tohle vsechno moc bavi, vsichni jste vyborni a diky za to, co delate.



5. listopadu 2020 12:39

Super lekce, moduly vysvětlené srozumitelně, testování asi taky, to se uvidí, až si budu lámat hlavu s domácími úkoly. :) Cyklické importy jsou záhada, ale zkusím se jim v domácích úkolech vyhnout, jak to půjde. A když to nepůjde, napíšu si o pomoc.

Napadlo mě - je na Slacku něco jako "distribuční seznam" všech našich koučů, kteří jsou k dispozici pro konzultace? Vím, že je možnost napsat veřejně do Slack channelu, ale ne každý má tu odvahu přiznat veřejně přede všemi, s čím zápasí. Takhle by měli jistotu, že se jejich dotaz dostane jen k lektorům, kteří mají i pro začátečnické dotazy pochopení. A taky mám pocit, že se obracím pořád na stejné kouče a jiní se třeba nudí. :) Pokud Slack vytvoření takového distra neumožňuje, možná by šlo přidat ke jménu každého kouče nějaké indikátory (třeba ve formě obrázků a jejich kombinací), které by říkaly například:
- :heavycheckmark: - opravuju úkoly,
- :question: - odpovídám na dotazy,
- :desktopcomputer: nebo :phone: - poskytuju online konzultace,
- :male
teacher: nebo :female_teacher: - přednáším
Pak by účastník mohl snadno kontaktovat najednou všechny kouče, kteří jsou k dispozici pro dotazy nebo konzultace.



5. listopadu 2020 22:00

Tato lekce byla pro mě jednou z nejtěžších. V modulech jsem se ještě celkem orientovala, ale to testování budu muset ještě jednou projet na videu - než se vrhnu na úkoly. Glutexo to vysvětloval srozumitelně, možná by mi pomohlo trošku více času na vyzkoušení, občas jsem nestíhala. A občas jsem hrozně špatně rozuměla - ale je možné, že jsem měla špatnou kvalitu připojení, protože se to sem tam kouslo.
Jinak chci moc poděkovat za trpělivost a vyčerpávající komentáře koučů, kteří opravují úkoly. Jste skvělí! Tleskám!