Hodnocení lekce

Lekce 4 – Weboví klienti — Requests

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

30. září 2020 20:14

Lekce byla super, Lumír se moc pěkně poslouchá, vše bylo srozumitelné. Na dotazy bylo zodpovězeno, nemám připomínek.



30. září 2020 20:19

Ahoj, priznavam, ze dnesni lekce jsem se po precteni materialu doma (tech o requests) trochu obavala, tuhle cast jsem nechapala.ale Lumir to moc hezky vysvetlil a rozvedl, ze jsem odchazela s pocitem,ze tomu rozumim. Jeste uvidime, co ukol, jestli se ten pocit nerozplyne 😀
Libily se mi zaludnosti na uvod :)



30. září 2020 21:37

zase zajímavé téma, teď už trochu více uchopitelné/představitelné pro mě ... budu ráda, jestli se budeme moci dále potkávat prezenčně ... budu se těšit na Pyvo, i když nevím, jestli se mi podaří se účastnit



1. října 2020 8:13

Ahoj, super lekce zvlaste druha pulka byla zajimava. Prvni bych asi zkratila, hadam ze mezi nama nebyl nikdo, kdo by potreboval vysvetlit co je to Iternet nebo router. ;)
Na dalsi hodinu o serverove casti se tesim a vzhledem tomu ze Lumir zminoval jak je to rozsahla cast, tak bychom to mohli roztahnout na dve tydny. Tak stejne regulerni vyrazy.



1. října 2020 20:32

Opět super praktická hodina.



2. října 2020 12:38

Fungování internetu bylo moc pěkně popsáno. Pro zorientování se v internetu to bylo super. Bylo super, že se velmi pěkně vysvětlily i cookies.

Za mě by bylo fajn kdyby se v dalších lekcích objevila tato témata:

https://naucse.python.cz/course/mi-pyt/intro/distribution/
https://naucse.python.cz/course/mi-pyt/intro/testing/



4. října 2020 15:02

S requests již mám zkušenosti, i tak byl ale výklad plný zajímavostí. Díky za to.

V budoucnu by mě možná zajímal způsob, jakým přistupuješ k programování. Myslím tím postup řešení zadaného problému. Obdržení zadání -> rozmyšlení -> implementace -> test -> doplnění -> atd.
Jde mi o to, že v mém podání v tom moc řád nemám, spíš takový hurá styl. Takže něco pro inspiraci.



5. října 2020 12:09

Lekce opět hodně zajímavá, skvěle prezentována. Velké díky za domácí úkoly, které mě přinutí se na téma pořádně podívat. První dojem ze zadání - to nemůžu dát, no ale pak se to nějak začne rýsovat... :)