Hodnocení lekce

Lekce 2 – Souborové systémy a cesty — pathlib

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

17. září 2020 6:09

Lekce byla super, s pathlib jsem se už několikrát setkala, ale nikdy to nedávalo moc smysl, takže jsem ráda, že už konečně tuším co a jak. Na všechny dotazy bylo zodpovězeno a odbočky v rámci odpovídání na dotazy mi nevadily. Kritika mě nenapadá. Kdybych měla navrhnout náplň nějaké z budoucích lekcí, lákalo by mě testování.



17. září 2020 10:53

Ahoj, lekce byla super. Většinu teorie jsem sice znala, ale i tak jsem se dozvěděla zajímavé informace a samotná knihovna vypadá zajímavě, určitě ji využiju. Díky moc!



17. září 2020 11:23

Ahoj, hodina byla srozumitelná. Vše pěkně řečeno, na dotazy zodpovězeno.



17. září 2020 12:33

Druhá lekce pro mě osobně přinesla pár užitečných podnětů (např. Zeal :). Jinak celkově problematika souborových systémů byla spíše takovým opáčkem. Nicméně s kvalitním Lumírovým výkladem to rozhodně nebyla nuda.



17. září 2020 16:59

Hodina se mi libila tempo
bylo akorat mnozstvi materialu take. Prednes me bavil. Super ze neco takoveho delate.



18. září 2020 7:03

Oceňuji ukázku jednoduchosti práce s pathlib. Super užitečné téma. Úkoly kvituji ;)



18. září 2020 11:00

Užitečné a praktické téma. Vše vysvětleno, snad i pochopeno. Spokojenost.



18. září 2020 11:02

Bylo opět příjemné se osobně setkat :D Jsem sice jak Alenka v říší Pythonu jelikož nejsem programátor a někdy je to pro mě moc složité tedy asi na kurzu nebudu neostřejší tužka v penále. No nicméně zkusím získané poznatky překlopit do datové analýzy, která se mi pro praktické využití hodí více. Samozřejmě výklad byl super a srozumitelný avšak já jsem se v tom trochu ztrácela hned po větě když programujete :D



18. září 2020 17:28

Líbí se mi, že obsahem kurzu jsou (a mohou být) různorodá témata - jedno téma si vezme a probere ho podrobněji v rámci jedné lekce. Jedná se o informace, ke kterým bychom se sice dostali, ale tady jsou podány polopatě a to nejdůležitější z nich. Nezapomíná se, že jsme (mnozí z nás) pouze absolventi prvního začátečnického kurzu, a tak se některé věci připomenou - jako třeba v materiálech základní práce se soubory. Když to člověk nepoužívá, tak na to zapomene, ale jakmile jsem ten kousek kódu viděla, tak jsem si řekla "aha". :-)
Co se mi nelíbí? Nechci si klasicky stěžovat na roušky, takže jinak je vše v pořádku.