Hodnocení lekce

Lekce 8 – Paralelní programování podruhé

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

5. listopadu 2020 15:06

Lekce byla super. Vše bylo pěkně vysvětleno, připomínky nemám. Moc se mi líbily příklady z reálného života. Těšém se na příště.



5. listopadu 2020 15:11

Lekce byla vedená v pohodové atmosféře. Vše parádně vysvětleno. Případné dotazy odborně zodpovězeny. Jsem ráda, že byla zařazena i toto téma do kurzu, neboť je důležité si uvědomit, jaké nevýhody může mít paralelní programování a tedy na co vše je důležité si při něm dávat pozor.



5. listopadu 2020 17:20

Ahoj, děkuji za lekci. Bylo to zajímavé, všechno srozumitelně vysvětlené.



5. listopadu 2020 18:30

ahoj, díky za lekci, začáteční brain twist byl jako obvykle super a já jsem jako obvykle byla naprosto mimo, tím nechci vůbec říct, že by to bylo nelogické nebo nepochopitelné, právě naopak mi to pomáhá čím dál více uchopit ten způsob myšlení, který je asi pro programování potřeba, myslím že něco takového by mohlo být pevnou součástí kurzů ... docela uvažuju, jak by se to dalo aplikovat na začátečnické kurzy, nějaká taková zajímavost na začátek ... něco trochu jednoduššího, možná spíše nějaké triky než brain twisty ... co se týká samotného tématu, tak opět skvěle vysvětleno, příklady ze života skvělé, dotazy od Glutexa také opět skvělé ... těším se na další lekci



7. listopadu 2020 14:39

Téma bylo zajímavé, opět prakticky zaměřené. Vše bez výhrad.