Hodnocení lekce

Lekce 1 – Úvodní hodina, představení kurzu a dekorátory

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

9. září 2020 20:13

Téma bylo zajímavé a jako vždy srozumitelně vysvětlené. Oceňuji pokaždé uvedené příklady pro využití v praxi. Obsáhlá hodina. Palec hore!



9. září 2020 21:00

Senza. Stále se mi potvrzuje, jak je python super nástroj na učení se všeobecných prg principů.
Vysvětleno přehledně, klasicky úderné příklady. 1*



9. září 2020 21:40

Hodina se mi líbila. Super vysvětlené. Lumírův výklad mi pomohl dopochopit věci, které mi nebyly jasné pouze z psaného textu.



9. září 2020 23:21

Lumíre klidně zaveď úkoly, nejsem proti :)

díky za první hodinu, bylo to fajn, spoustu věcí mi teď dává větší smysl z doby, kdy jsem se s dekorátory setkala více méně jen způsobem, tohle tady napiš a bude to fungovat

už se těším na další lekce

z toho, jaké téma by mě zajímalo třeba pro další lekce, tak moc nemám představu, čekám od tohoto kurzu, že si rozšířím svoje obzory ... s ohledem na moji práci by mě možná zajímalo něco o testování, třeba jak developeři testují (unit testy, ještě nějak jinak?)



10. září 2020 6:21

Lekce byla super, Lumír se moc dobře poslouchá, vše bylo srozumitelné. A na dotazy, které jsem měla připravené bylo zodpovězeo v průběhu výkladu.



10. září 2020 8:16

The concept of decorators was very nicely explained, and I appreciated all the examples going more and more in depth. I did however felt lost with the first example, I appreciate having more "applied" functions that have some practical meaning. Things started to get clear when the example of the function map was given.



10. září 2020 11:27

Ahoj, hodina byla super, perfekntě vysvětleno. V této chvíli myslím, že jsem všechno pochopila, tak snad se to projeví až dekorátory začneme používat. Díky! :-)



11. září 2020 22:51

Moje 1. lekce, o dekoratorech jsem uz vedel, ale tohle mi ucelilo mnohem vice muj pohled na to k cemu a jak jsou nejcasteji vyuzivany. V podstate nemam co vytknout, nastaveny rezim zalozeny na zajmu a otazkach ucastniku je urcite dobry krok. 1. lekce dle meho soudu ukazala, ze by to tak nejak mohlo fungovat.